返回列表 回復 發帖
今日去執左幾劑..而家好攰..
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-6 03:19 PM
病就唔好咁操勞啦....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good evening Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all
寇仲~ 發表於 2009-10-6 07:08 PM
Good evening 仲仲 ^^
約定你 17 號嘅喇
good evening 淫淫
小飛機 發表於 2009-10-6 10:57 PM
Hello 機機 ^^
咁夜嘅....去邊玩嚟呀
good evening everybody
小飛機 發表於 2009-10-8 08:14 PM
Good evening Miss , 機機 & everyone
hello 淫淫 食飯未啊 ?
小飛機 發表於 2009-10-8 09:28 PM
Hello 機機 ^^
呢幾日忙到抽筋, 收工無耐.....啱啱先食完嘢咋
Good evening Miss & everyone
good evening everybody
小飛機 發表於 2009-10-10 08:21 PM
Hello 機機 ^^
Miss 想搵你幫手喎
好似 miss 咁...打吓咭先...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-10 10:25 PM
Hello 撻撻 ^^
咁夜先打咭...成日喺新居搞嘢呀
Good evening Miss 主任劍劍姣鬆Dand all
寇仲~ 發表於 2009-10-10 11:16 PM
倚~~~ 仲仲 ^^
咁夜蒲頭嘅, 聽日唔洗返工咩
v/27OvW72VZuw&hl

依個勁正呀
寇仲~ 發表於 2009-10-10 11:21 PM
真係好懷念 ......
hihi 主任咁早返既我下星期一定黎
寇仲~ 發表於 2009-10-10 11:19 PM
唉~~~想 " 修 " 心, 但係又 " 收 " 唔到心
星期六呀
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2009-10-11 01:35 PM
Good afternoon Miss & everyone
嘩,我係住院,唔係去左色情"加"步.
個個講到我好似任揀任食,.......hehheheh
Masterking 發表於 2009-10-11 06:16 AM
Hello King King ^^
護士要 " 輪更 " 嘛....咪即係 " 輪姦 " 囉
今朝唔知邊能個仆佳剪能咗樓下個電錶
搞到今朝冇晒電
而家先啱啱整番
而家洗頭化妝
晏啲見
Fian. 發表於 2009-10-11 11:36 AM
係咪淨係剪妳哋個單位呀
我去到醫院..見到D 護士姐姐..帶住D 黑色 爸爸 弟弟..好索呀..
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-11 12:01 PM
你又想 " 輪更 " 呢