返回列表 回復 發帖
聽講話:杯奶茶爽波
寇仲~ 發表於 2009-10-19 05:40 PM
互餵互嚟咁啦
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
邊杯呀? 唔知啱唔啱我杯茶呢?
小飛機 發表於 2009-10-19 05:45 PM
啱都無嚕...今日走人嚕 ~~~
收工....閃人, 晏啲見 ~~~

Good evening Miss & everyone
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good evening Miss, 機機, 撻撻 & everyone
hello 淫淫, miss 又搞咩唔見你嘅?
小飛機 發表於 2009-10-20 10:42 PM
Hello 機機 ^^
Miss 無事.....
佢應該仲未睇到任何頂心嘅嘢, 我估佢行開吓, 散吓心啫
agree...睇miss個相,仲有排捱..
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-20 11:33 PM
中咗六合彩唔準吹雞呀, 養起 Miss 下半世...
Good afternoon Miss & everybody ^^
禍記寛頻~~ 又禍幾日...又唔比人 cut service 點搞呀
我係阿寶呀…我返左黎喇…大家好~
唔見左miss既…
tony214 發表於 2009-10-23 04:30 PM
Hello Tony ^^
係放幾日假定唔洗再返台灣呀....
Miss 呢排放假呀...試吓打比佢啦....
如果我同佢通開電嘅, 我順口話佢知吖
呵呵,我都好鐘意依個感覺,由其夜晚,住架車真係咩都可以放低哂,除左個呔盆
寇仲~ 發表於 2009-10-23 07:54 PM
Hello 仲仲 ^^
今日係咪放假呀....
做咩咁大感觸咁嘅
post 都行得好慢
小飛機 發表於 2009-10-22 10:03 PM
Hello 機機 ^^
係啦...唔洗一陣就追哂啲 post ....
hi 主任,電訊商個個都係咁,賊黎既,開戶果時咩都得,要cut就又咁又咁,我之前cut 有線都扯哂火,爆哂粗
你仲有幾耐約呀,到期轉第間啦 ...
寇仲~ 發表於 2009-10-24 06:06 PM
仲仲 ^^
放假喎  有咩節目呀
個約要到出年 8 月呀.....
俊朗不凡姣鬆 最愛依排心情好差,要休息一排,好好放鬆下心情。
不過都有keep 住傾電話既
寇仲~ 發表於 2009-10-24 06:02 PM
咁就要 " 姦深 " 啲喇   
抽多啲時間陪吓人啦, 心情唔好真係好需要朋友安慰架
係呀,今日放,天日要返,同事有事掉左假,都唔係有咩感觸,見撻撻著件戰衣,諗起以前飛車既日子之麻
不過心情就真係一般
寇仲~ 發表於 2009-10-24 06:13 PM
又唔係幾拾歲, 成日諗返以前做乜....
諗啲節目氹吓至愛仲實際啦
今日無咩節目呀,去個fd 度o羅 煙仔咋,
咁只好到時記得cut 啦
寇仲~ 發表於 2009-10-24 06:32 PM
你要返工吖~~~唔係..出去走轉吖