返回列表 回復 發帖
好多人搵貓哦
lhy92725 發表於 2015-3-10 10:38 PM
我以為永遠不能見你
你係吹水區紅牌亞姑
CC517 發表於 2015-3-10 11:40 PM
貓貓亞姑
唔系阿婆好好架啦
lhy92725 發表於 2015-3-11 08:23 AM
姑婆
準備定間姑婆屋住
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:29 PM
外星貓說你係吹水區紅牌亞姑, 你可以找一個有錢客上岸!
最有錢果個其實系我
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:41 PM
可以包男友
路人甲真係戇居,咁係屎橋都提出來
CC517 發表於 2015-3-11 11:34 PM
而家D女人,好多都唔使靠男人了
CC517 發表於 2015-3-11 11:39 PM
你瞎了還是白痴?是貓貓包男友不是貓貓靠男人!
看到開心貓Ë館公仔箱吹水區分館第一頁你像白痴多D... 成年人還玩醫生和護士的遊戲...
同事居然又心思思想落香港,真是找死
lhy92725 發表於 2015-3-12 11:19 AM
去港島
問題系你地賣果D質量有保證
當然也因為有好多系大陸無得賣架啦
就算有部分有,都是貴好多嘅
就講我同事幫她女女買的幼兒奶粉同零食計啦
香港賣的牛欄牌3號,只需港幣185,品質有保證不在講,國內的品質未必有保證, ...
lhy92725 發表於 2015-3-12 12:04 PM
不用擔心香港青山醫院病人只有週末出去請一天假平日去!
天才與白痴你痴定我痴
CC517 發表於 2015-3-12 11:49 AM
沒用的失業人只能part-time工作!
佢D癈腑之言,就係咁啦
CC517 發表於 2015-3-12 11:27 PM
為你好
有D咳,吾多好
lhy92725 發表於 2015-3-13 02:01 PM
財多身體弱
唔係去澳州買果D
CC517 發表於 2015-3-14 10:39 AM
Which onion?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我吾知道有冇第8 。 其它果D 都食过。
大啦叭 發表於 2015-3-15 06:41 AM
北美的品種,可能澳大利亞沒有
8.
RampsAlternate names: Tennessee truffles, wild leek, ramson, wild leek, ail des bois
Characteristics: This North American native spring onion is edible in its entirety, from the tops of its lily of the valley—like leaves and stems, all the way down to the bulb. Eaten raw, a ramp tastes strong and more like garlic than scallion, but if cooked, its flavor turns mildly sweet. When serving, try to keep the entire plant intact for a lovely presentation.
今日鬼甘多野做
lhy92725 發表於 2015-3-16 03:13 PM
鬼可能無事做
就清明啦,好多架啦
lhy92725 發表於 2015-3-16 04:14 PM
7月14多D