返回列表 回復 發帖
呢边都冇得卖,澳洲反对日本捕鲸。
大啦叭 發表於 2016-1-3 06:38 PM
捕鲸
土著有理!日本仔冇理。
大啦叭 發表於 2016-1-4 09:24 AM
日本土著又如何呢?
好鬼殘忍哦
lhy92725 發表於 2016-1-4 10:53 AM
以前世界上沒有冬天的食物獵鯨是可以理解的
我系講齋羅完魚翅就吾要條魚好殘忍
lhy92725 發表於 2016-1-4 04:01 PM
條魚可以做其他的
我見D紀錄片,D人系掉返條魚落海的
lhy92725 發表於 2016-1-4 04:37 PM
魚可以做寵物食糧,肥料
你捉佐佢地食,其實反而好,你齋要魚翅,其他吾要就仲殘忍
lhy92725 發表於 2016-1-5 05:03 PM
貓吃魚骨
果D壽司店吾系有咩
lhy92725 發表於 2016-1-7 10:26 AM
人仔日日貶值中
lhy92725 發表於 2016-1-8 10:28 AM
收澳元
土豪慢D出手,澳洲楼市即刻放缓跌少少。
大啦叭 發表於 2016-1-9 07:43 AM
我希望我這裡"lum"市
佢間屋已經供满唔使再供, 未冇所謂囉. lum市又可以買多幾條街. 呢啲未典型加拿大土豪囉.
pknoface 發表於 2016-1-9 11:10 PM
i just received this year property assessment.  My house is now worth four times than what I paid already.
No wonder why the bank wants me to get a second mortgage...
路人甲都几有米伽播。想买晒成条街?
大啦叭 發表於 2016-1-10 11:03 AM
成条街最窮
禾秆盖珍珠,点会show比人睇?
大啦叭 發表於 2016-1-11 08:58 AM
no禾no珍珠
成條街最窮既都富可敵國.
pknoface 發表於 2016-1-10 10:43 PM
i'm not from dubai
無聊遊戲Part 8:NBA籃球猴年賀歲波!
http://www.tvboxnow.com/thread-3424201-564-1.html
我買嗰時仲好貴啊. 每個燈泡要美金20多元. 依家同樣既燈泡只要10元.
pknoface 發表於 2016-2-5 09:38 AM
wait for costco sale!  around $7 each for led bulb