返回列表 回復 發帖
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 02:39 AM 發表
来啦...每人70几野度啦.....要用800里快马嘞.....
wah.... you have come la..... very accurate time......
原帖由 chuu 於 2008-11-9 02:41 AM 發表

i didnt bet tomoro de.... i bet two more day de......
that's Y can win money...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
簽名被屏蔽
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 02:42 AM 發表

住持功力深厚啊!
我PM他啊...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 02:40 AM 發表

得閒重要幫手影番張photo~~~
ok.... no problem de......
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 02:39 AM 發表
来啦...每人70几野度啦.....要用800里快马嘞.....
赤兔,烏錐?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 02:42 AM 發表
我来啦
你又去落注啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 02:39 AM 發表

落紧雨啊...
我扎好營啦!
簽名被屏蔽
其实少林的住持@主持
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 02:42 AM 發表

that's Y can win money...
i hope it tooo........
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 02:42 AM 發表
我来啦
have see you bet jor 2000k bo.....
原帖由 chuu 於 2008-11-9 02:40 AM 發表

ask water la.......
顧住覆帖tim!
簽名被屏蔽
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 02:44 AM 發表

我扎好營啦!
我惊lum咗