返回列表 回復 發帖
原帖由 假書僮 於 2007-12-26 11:18 PM 發表

唔係,大家心有靈犀啫
甘我而家病左喇,你有吾啊?
原帖由 vwwo 於 2007-12-26 23:24 發表

甘我而家病左喇,你有吾啊?
我都有少少傷風同喉嚨痛,剛剛先食咗北京同仁堂銀趐解毒片。
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2007-12-26 11:34 PM 發表

我都有少少傷風同喉嚨痛,剛剛先食咗北京同仁堂銀趐解毒片。
我就系甘响殊咳........................
原帖由 vwwo 於 2007-12-26 23:35 發表

我就系甘响殊咳........................
可能你太掛住我啦,所以係咁咳。
要:onion05: :sleeps: 啦。再見
原帖由 假書僮 於 2007-12-26 11:38 PM 發表

可能你太掛住我啦,所以係咁咳。
我而家真系想打你都无黎啊.......................
嘜好似加入黑社會似的.........怕怕
原帖由 jimmy_tang100 於 2007-12-26 11:51 PM 發表
嘜好似加入黑社會似的.........怕怕
点解你会甘讲既?
有人在吗??
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-27 01:26 AM 發表
有人在吗??
无啊,病猫就有一个.............
你病了啊??
还好吧??
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-27 02:00 AM 發表
你病了啊??
还好吧??
未啊,下午正去睇医生黎..................

回復 #1153 vwwo 的帖子

未啊,下午正去睇医生黎..................
hope u get better soon

stock market needs u:onion05:
洛杉磯湖人俱樂部 / 如果人間有未來,一定是綠色的。
dont forget to get more sleep :sleeps:
洛杉磯湖人俱樂部 / 如果人間有未來,一定是綠色的。
原帖由 kingjames 於 2007-12-27 05:14 AM 發表

hope u get better soon

stock market needs u:onion05:
needs 乜鬼野啊,我都俾人闹就死喇~~~~~~~~