返回列表 回復 發帖
原帖由 kingjames 於 2007-12-27 05:15 AM 發表
dont forget to get more sleep :sleeps:
头先真系激到我训吾着,岩岩食左安眠药,而家要去训喇.......................

回復 #1157 vwwo 的帖子

needs 乜鬼野啊,我都俾人闹就死喇~~~~~~~~
who dear to bitch you ar? you have brother gang behind u ma
洛杉磯湖人俱樂部 / 如果人間有未來,一定是綠色的。
原帖由 kingjames 於 2007-12-27 05:43 AM 發表

who dear to bitch you ar? you have brother gang behind u ma
无理由你吾知,唉~~~~~~吾想讲...........................
我返来了。。大家好。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-28 18:15 發表
我返来了。。大家好。。
你好,我好,大家好!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-28 06:15 PM 發表
我返来了。。大家好。。
兄弟帮终于有个靓女似样地
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2007-12-28 11:02 PM 發表

兄弟帮终于有个靓女似样地
你有无搞错,响我既地头度甘样讲野!

回復 #1162 kingworld 的帖子

靓姐都系靓女了吗!
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 danny仔 於 2007-12-29 02:28 AM 發表
靓姐都系靓女了吗!
几年前仲系......................

回復 #1165 vwwo 的帖子

靓姐,甘你post你的照片来,让大家分享啦!!
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-29 04:33 AM 發表
靓姐,甘你post你的照片来,让大家分享啦!!
真系太多人叫过我post.
而家个问题吾系我敢吾敢post,而系我根本吾识点整张相入电脑...............................
我4~5年前D相真系好靓,不过就全部都系用flim拍既(果阵D数码相机太贵,仲未舍得买).......................
部电脑都系旧年岩岩正买,我简直就系从未学过呢D技术.....................
有无边位高人可以教下我............................
我真系惊D相收得太耐会走样,如果响电脑里面,应该就吾会甘惊.
用手机拍了放进电脑再上传咯,期待看你的像。。。
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2007-12-29 05:46 AM 發表
用手机拍了放进电脑再上传咯,期待看你的像。。。
有试过,效果吾好,吾清晰.
咁你咪post而家的相出来咯,应该唔会吓亲人呱
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2007-12-29 06:16 AM 發表
咁你咪post而家的相出来咯,应该唔会吓亲人呱
呢几年我都未试过影单人照,已经无左信心喇.........................................