返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-1-13 18:01 發表

我依家住美國~~
以前住越南~~
未去過香港,所以唔知~~:onion14:
明白了,唔怪之得你未見過西多士!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2008-1-13 06:09 PM 發表

明白了,唔怪之得你未見過西多士!
世界各地咁多美食,未見過有乜出奇:onion14:

最緊要有機會試一試.
原帖由 假書僮 於 2008-1-13 17:57 發表

而傢應該係晚歺啦
我呢度1122咋!
甘我要大大份晚歺..吾該!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-1-13 06:24 PM 發表

我呢度1122咋!
咁我係唔係要嚟一份宵夜呀??
我已經凌晨2點啦

夠唔夠

原帖由 lux1261 於 2008-1-13 18:24 發表

我呢度1122咋!
紅咖喱蝦球咖喱炒蟹咖喱木薯雞煲
黃咖喱羊腩咖喱椰汁青咖喱牛腩

評分次數

• lux1261

原帖由 viento 於 2008-1-13 18:36 發表

我已經凌晨2點啦
宵夜要同屎埇哥order......................
原帖由 viento 於 2008-1-13 18:36 發表

我已經凌晨2點啦
宵夜食呢個泰国炒飯
原帖由 假書僮 於 2008-1-13 18:37 發表

紅咖喱蝦球咖喱炒蟹

全部都係加里....人地胃痛喎!
黃咖喱羊腩一客吾該!

回復 #1283 假書僮 的帖子

你屋企开餐馆架 真係要饭得饭,要水得水wor.. 佩服佩服:onion31:

回復 #1283 假書僮 的帖子

炒飯~~唔錯wor
不過~~d 飯好似落太多豉油, 過黑, 賣相唔多美觀
原帖由 假書僮 於 2008-1-13 18:39 發表

宵夜食呢個泰国炒
屎俑哥我份宵夜馬~~~于炒牛泀
原帖由 lux1261 於 2008-1-13 18:42 發表

全部都係加里....人地胃痛喎!
黃咖喱羊腩一客吾該!  
咖哩可暖胃!
大家要等等,我隻老虎乸煮好飯啦!
于炒牛泀~~~~要等

回復 #1289 假書僮 的帖子

假兄真幸福
潜水修养中...咩事干请pm我^^"