返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# b( @* N# {2 J, T- `  G1 h2 ~
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+18 }# C! t, h* d) O3 S
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
! t& B, A$ u, u* D- p( lwww2.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
, w9 |# N' H, v6 o' s5 K
下, 咁搵笨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( L3 C4 @* d$ T+ \1 u! v
不過佢3g同4g係咪同時出先?
公仔箱論壇+ I1 r  ]6 [) _6 a; C7 N5 m1 u) C
下, 咁搵笨
! k9 }9 t2 v- f2 ]7 A) atvb now,tvbnow,bttvb不過佢3g同4g係咪同時出先?
+ v" }8 h/ E4 X4 V0 Vwww2.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
$ c$ m! W+ V  U2 y公仔箱論壇唔係呀, 4G版聽講會再遲DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& n; K* k0 C; a$ D" C/ w
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+www2.tvboxnow.com% [" h- d7 G' R$ i
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
2 p# c% r# H) x  _8 ~% Wwww2.tvboxnow.com依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+公仔箱論壇  k4 x5 P+ l' n7 P7 c" t
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
1 N+ A! ?/ C& r2 d5 a/ Q9 k6 Dtvb now,tvbnow,bttvbskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
% i& ~1 k' C# f& K4 c# L  s( k
下..乜咁樣架tvb now,tvbnow,bttvb8 f# n0 m4 {1 ~/ S8 T4 [
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
/ `2 w, j3 K$ D6 l9 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
. U  R# N; |: F/ ?+ Htvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
: C  m+ M  w) g+ y% o* J$ D呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
2 w/ E2 k  k; O  h0 \0 m1 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
- D6 h% w' I5 v  B' mmaydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
. h4 i! w, p1 l8 b
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d公仔箱論壇4 O/ @+ f1 X( c" r1 T
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 # c5 E* h& G8 p! n
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 www2.tvboxnow.com8 m, j+ B) l; o& I2 O
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
2 T  I; ]: b# ~( R+ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
- ^1 G3 N# V* t0 b; ^7 T- Y
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
, q9 E: p( \+ ?$ V8 w' dbtw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
% T& t* I4 l# {; b- t: ~www2.tvboxnow.comagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
! C: T4 A3 |0 `5 V5 V, d. V公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
) @. ^! s' i( O! @5 j' m) f4 e
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ p! L6 n  e& }
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁