返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
: I. @3 c  Y1 l3 C4 E* PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
; T  \8 F) b& [/ p! p5 X/ `
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
tvb now,tvbnow,bttvb' O  Q3 L; M$ h  ?- |
呢部好唔好用?未用過htc機4 i" r, C, D' |6 K  \
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
. V  m- _, H  C; h- x& wwww2.tvboxnow.com我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的$ V6 l, J& x$ P" _6 u7 P
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +16 q/ s: D$ C$ R$ e; n5 D+ j
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ C/ x2 F6 w+ y; M9 e
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
) P+ L5 ^' I0 A( M
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1www2.tvboxnow.com5 J6 i3 s+ e: \9 }+ D
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
6 h: S! U1 ?7 K5 H1 uwww2.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
公仔箱論壇2 q- N9 ^  a2 X. }  }
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
9 V1 p* I! [/ D) q+ k% {有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛tvb now,tvbnow,bttvb7 l* z+ p& |7 j! f9 ]; |5 ]
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
, L/ i, r4 t) T; B9 n' G公仔箱論壇係呀, 我覺得白色幾好9 Z. J0 ]' j$ a8 o" w, [7 L3 @
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
! Y0 f* s1 L9 u) R. T樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
. |! a% {& R+ ~  R' P9 _1 S' l1 }- a呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
" s" R2 W% E* t( u; q+ i公仔箱論壇http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
公仔箱論壇7 N' N1 B6 @; d2 L$ L
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁tvb now,tvbnow,bttvb5 K5 Z1 a; @# b6 W% i) E
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037公仔箱論壇( J( x7 @- y8 k0 _. ]
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
3 L( L. G. p' kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
- u+ J; ^' e8 q0 @2 C' S1 Z真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
8 R7 V/ L6 l5 A8 ]1 M你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
+ e2 T$ \$ d8 D7 p/ K係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU