返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚Dtvb now,tvbnow,bttvb2 ^8 m) B9 g; f" M. d, G9 |" @
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
5 _3 @& R1 x2 Q6 Y* u2 K0 r! ~真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
% y& ^- J7 V; F8 F$ t, X) D, ?www2.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
. O: k- P, N8 i  w3 T4 ?' \, B+ i. Ftvb now,tvbnow,bttvbs4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
1 U  s7 M7 x* s0 V) u' R* [- mwww2.tvboxnow.com点解samsung的设计师没啥新创意的?公仔箱論壇& d& t5 P* z# d2 D7 I7 _' Y- D& H
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
0 ~& A# g$ D/ x1 V. o1 V# v* B
s4個mon好差?不過大dd@@
7 K4 _9 q4 D5 _; P- M6 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
& _- L7 u# G/ d: n6 G
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...* y; w  M* M* \0 H# e  C; n
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚dwww2.tvboxnow.com7 c. U2 f' C' R
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
3 W1 @4 v, ~3 |0 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,www2.tvboxnow.com9 a1 H  ^# \$ }( S
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右www2.tvboxnow.com. G  s* l& k7 @4 U
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ M$ W) V# [% f4 f3 K  }0 N
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,tvb now,tvbnow,bttvb) E2 ^# Q  a* s( _  y* K9 E6 _
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右* [/ M1 G6 v0 ~7 W1 r' H& [
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' j2 z% r  y3 w. c9 f- E! R
下點解得返8gb? d app冇得del咩
$ P' _& g: U, j' u: Y! C+ d
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架www2.tvboxnow.com+ u4 u# \6 X$ R7 u- u0 S# z
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
% s6 O7 d* z7 j% v2 g" a/ g' R9 ytvb now,tvbnow,bttvb你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
, C. q& R0 w- U4 a8 K, t2 B) H5 ?, TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下點解得返8gb? d app冇得del咩
/ P# F3 h; u. g4 H+ y( G* H公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; L. K6 N, S' H$ p3 c7 E
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快