返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買tvb now,tvbnow,bttvb3 d- j8 P/ R: r* q5 L: I$ ?
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
& m+ l( n) J! f1 a" {$ W咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇1 |* r; X9 W) l  ?
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
, t' g1 c# [: W# r" d- Xtvb now,tvbnow,bttvb我睇過廣告好似話係叫htc sense?3 K9 C& F& R) J1 Q
不過htc邊部好?
" G* i6 j* P; U. Q6 t我睇過廣告好似話係叫htc sense?3 j" a. y+ X( \; U  C' k3 S2 Y
不過htc邊部好?
1 Y/ h  j9 q5 k& _; |1 g: g* N' etvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
# B0 _7 u- ]  p* ^, a係呀
/ y+ d8 Q8 j; j) btvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
, E) n2 m% v& ?6 C! i* E1 g8 [' o
咁htc既話邊部好呀?@@公仔箱論壇9 v2 [+ G. |! L/ \" o, Y) C
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
公仔箱論壇+ b% t' f2 G+ L5 J6 v
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
8 [$ ~6 o. w# z
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。www2.tvboxnow.com# q6 n* z* s' m  U9 A+ N
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) a$ Q" ]! X8 Y) I( i3 S' g
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正  G' Y7 V4 j" L9 a
不過香港都有蝴蝶咩???
tvb now,tvbnow,bttvb4 C" o: a; s5 h0 _7 H7 K
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
9 r1 b8 Y! f% x" ^$ }5 k% R公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???tvb now,tvbnow,bttvb4 a2 W& V' l) k* v* a% {6 Z) d/ y
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 k4 c  D4 Q, W. w
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
公仔箱論壇$ B# K& d; c$ m: t: s
係呀
& m/ K/ X0 ~8 J/ \- Fwww2.tvboxnow.com依家梗係買one啦, 呢部近期大熱3 O: R; T6 }/ e. L; @7 Y8 }
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 l6 `7 t% [+ e$ o. v
個個都話one@@
, K9 G6 c" `% Z3 R我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
, u# J: G  q. F' i1 p
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
9 ?; ^6 t. ?* ?8 n( \4 X! JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
  @- Y  R1 H$ `/ L! Z. T: u公仔箱論壇蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
www2.tvboxnow.com  E0 C6 O, i* B3 u, i1 ]
個個都話one@@
- {7 L$ P/ v: W  C我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 x! d" q0 P3 Q
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) y2 G" h, v1 {$ j+ N1 @' z0 q! u
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
  s8 t/ f& [! A: L5 s- k. L' I你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
' i) ?0 Z& \( O( u4 e$ X特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
  H; K8 C* r  W7 W3 Z, e# g7 x8 Y公仔箱論壇我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
9 \. O$ P$ j: c' B% D你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多公仔箱論壇8 u9 O" f; N: v4 D$ j- x; J# l
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 @6 m) J! [2 M) R
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
$ q% _. S1 p' t0 wtvb now,tvbnow,bttvb例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag