返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@公仔箱論壇; Q+ F/ v% a* U- s& Q* E
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦4 D( d7 n( H2 S# x& L
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
公仔箱論壇/ V, [7 u! U: n, [, z' @6 T/ k* A
黑色真係好型@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T' L2 |. X( w4 w' S
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
( @" F: k4 d5 h4 V6 \4 H9 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
: j9 s5 t- g3 u) `樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
% q- \4 R7 P1 t0 F% u  JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
6 [9 x; h2 G, A2 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ g! y9 c) A- p) i  l/ h  d0 U* ?
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
: s2 r) W8 W! G- a( k! d我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...公仔箱論壇& c3 m* V, l, x
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
3 F6 S8 e5 l( X" K/ H公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
/ ?8 B7 `2 w2 H, w* `& o. y7 Ps4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
" o. P/ f$ b% H5 ?我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb. J4 _8 k3 C, H  D3 i: v  }
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
, S6 {5 ~; i, X, x) mwww2.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
/ Z$ H1 h; C$ `tvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
2 h; E) @, i. r" I* a: f6 f7 _; A! J) V同埋我覺得one影相靚d
tvb now,tvbnow,bttvb  m* l% h# c) k) O
我就鍾意one多d(所以訂左one)
$ ^6 c9 [5 o. `( bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
7 V) @3 ^+ h) a8 d0 n# W# @樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# {+ Z% F; \1 s. ?8 n
但S4好似都多左好多新功能..?
2 V: Q- \. E' Y
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
- u/ f  o4 P5 v) t9 U( }同埋我覺得one影相靚d
/ Y9 L5 u, E) l你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 S1 e, ]% m4 p$ q3 n
如果講像素既話唔係S4高D咩
- `" T4 x: e" ]: ?1 ]- `! E7 c' Etvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?
, B. J2 V. ^" ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇, S3 }) ^9 y% Q3 F+ _
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電公仔箱論壇! \4 G$ w. H7 K* ]4 ^
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇; X: b1 O; i1 B' Y/ G
如果講像素既話唔係S4高D咩
7 r; t. r  F* U! W/ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
2 R0 ^4 h4 x0 R! `. r) Ewww2.tvboxnow.com但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
5 A( f, h; ^1 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
! c/ N1 H- N* p5 G
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電www2.tvboxnow.com3 ~& @9 Y, J8 E1 h1 ?
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
' o5 |  Q2 x4 K$ O1 x0 ~公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
0 q8 I/ Z# d# N% Ptvb now,tvbnow,bttvb如果係咁咁真係唔洗考慮....