返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
+ {1 [& u9 {/ _/ W樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
! U2 q# P( ^& J$ c2 e6 I/ j公仔箱論壇呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ a8 h0 M# I1 Z# S
呢部好唔好用?未用過htc機www2.tvboxnow.com3 w. m: A  a" e  s! b: l/ i$ d
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
, E9 L  O5 A% D$ q- K& ]2 x我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
/ B1 u; `' A* }! l9 z8 A同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
/ D" Y$ S& F  l. n3 ^0 Y( a! O5 x/ i5 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
( H" m# o2 n6 b& Z5 f+ }3 Xacefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* M" e* P* c4 F/ f/ l
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
" G( R" h* h* X3 h0 W9 `& N3 K我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  K2 a  P/ i" M7 ^" Y/ G
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
, [/ c- @, n+ M7 r, O+ k, A$ K
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
* ~/ S$ s- K1 n9 }2 ~4 _6 D; T
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
: B7 R% X) M9 C# V% xtvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
( T% d5 u( i' I; j8 `www2.tvboxnow.com係呀, 我覺得白色幾好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 z4 a: d5 p3 J1 E  D4 A5 p( `
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
4 O  T9 M) _$ W  K5 ]/ N9 E: G7 ^樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
4 b, }* g% {7 c3 a( Z/ @) v0 T呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
3 ~4 d1 B: C4 a& Ytvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 {. i# _- x( |3 h
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁. ]. r7 t2 v2 ?& M8 z/ @
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037* ?+ b- ^2 r" n4 h% k
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' e) V, i4 E/ G8 y
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
0 }! ?$ ]0 u3 M& U$ _9 E+ d1 Dwww2.tvboxnow.com真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
4 i) k( b5 p+ Q$ d5 a你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
. h' [3 q4 u0 x2 W7 J) stvb now,tvbnow,bttvb係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU