返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
7 m4 Y  V- v1 q1 B4 U# A* twww2.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
9 D7 ^) D: x% e8 p: [咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇公仔箱論壇: u2 J: B$ }4 M
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
2 q# C" j6 |9 g% N我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvb now,tvbnow,bttvb  j$ M9 [. F, D" Y7 ~6 Z" J8 s
不過htc邊部好?
www2.tvboxnow.com9 \) }7 ?$ u- k! Q# I& p* a$ \, c5 Z4 V+ g
我睇過廣告好似話係叫htc sense?5 a, `8 v! {4 M, V1 _! b, t
不過htc邊部好?
, M# e1 W: u: c# e6 m3 C% o, zsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 o+ f8 V5 ~. ]/ ?: j
係呀tvb now,tvbnow,bttvb: s9 H1 p& G  `, ?) E( \+ F' b
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
1 y& M, N9 E0 G- P8 g: _( FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@8 A/ u8 ^& _0 p6 v0 m7 p
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
/ b3 [# K! l" W; k  m- W$ Otvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
- N# j; e, a/ C1 i/ Y【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。1 r6 R+ G4 [0 h9 K( m, H8 L
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
" r$ Z4 D9 L3 D0 Y! R9 }
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 [- @' ~& R& d, Z7 S$ b9 S
不過香港都有蝴蝶咩???
; k5 R" P; k% e; n. a# {公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
6 N" I) g0 m8 S( U0 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???
* @. }8 o7 n9 d! H+ T5 u9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
& Q/ r2 t0 t* z
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
% w% p- g' s: J( H6 E# Gwww2.tvboxnow.com係呀
( p5 A1 c4 m0 J: S; [tvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
& ~# L; v$ m' l3 k  H# r/ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
公仔箱論壇5 c) O6 N0 y( V! ]3 {7 O
個個都話one@@
$ O' Z; Y+ v4 z0 Ltvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
, I: u' |$ Y5 E& k6 U$ q【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
/ D0 d( ]8 Q; [) v. awww2.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
www2.tvboxnow.com* Y3 r6 }4 \) d* P2 t6 P1 o4 P
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
1 D" ~8 @6 c0 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@
/ m' z5 t7 W0 m! U4 B& k; ?我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?tvb now,tvbnow,bttvb" I0 ^3 {4 J+ ]! N9 h0 j, w
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- f& Y: _/ c2 N! Z
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題tvb now,tvbnow,bttvb+ N0 k: `) i4 Q3 n' _: M& g' {
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
9 M* a% x1 g+ {$ E0 |* z  d; bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
4 b8 ~$ A, f1 d# M* C4 i% t# f我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
5 a: F, D2 z0 K1 y% M4 s' ?2 \4 c% Zwww2.tvboxnow.com你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多1 @9 F2 O& f  u' w% q
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
0 j* G3 A4 l5 @, g" g8 r, |yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題+ i1 J% ^) |2 n7 t; }
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag