返回列表 回復 發帖
甘好玩啊,我地呢边地铁都好似唔准声音外放的哦
lhy92725 發表於 2024-8-26 02:03 PM
咁好,呢邊D大爺大媽來到香港就惡晒,周街大小便,睇劇講電話大大聲,人地叫佢細聲D,仲想打人。
外星貓E生
巴士,不是地铁
4461 發表於 2024-8-26 04:55 PM
巴士、地鐵都一樣,大大聲講嘢,爭位坐,隨地大小便,真失禮人。
外星貓E生
播大悲咒后就停了 ?
4461 發表於 2024-8-26 04:55 PM
係好多人瞓左
外星貓E生
巴士、地鐵都一樣,大大聲講嘢,爭位坐,隨地大小便,真失禮人。
CC517 發表於 2024-8-27 11:49 AM
随地大小便,连我呢边都唔多觉,真系唔明系边度乡下佬
條骨都無佐lu
係好多人瞓左
CC517 發表於 2024-8-27 11:50 AM
现在确实很多人上做巴士地铁就眯埋眼
條骨都無佐lu
係好多人瞓左
CC517 發表於 2024-8-27 11:50 AM
猜不到这结局哦。。真高招
现在确实很多人上做巴士地铁就眯埋眼
lhy92725 發表於 2024-8-27 01:40 PM
在德士里特别好睡
随地大小便,连我呢边都唔多觉,真系唔明系边度乡下佬
lhy92725 發表於 2024-8-27 01:40 PM
旺角港鐵站有人當眾大便!踎樓梯就地大解放 目擊者:這麼着急?

隨處便溺的事件近期不時發生,先後有網民分別在城隧轉車站及旺角街頭,發現有人大小便。有心水清網民對比城隧「大便男」及旺角「滴滴仔」大叔發現,兩名隨處便溺的大叔均穿上同款長褲,而且擁有相似的髮型及身型,懷疑兩者均為同一人。

如此驚人的這一幕吸引了大量網民熱議,有眼利網民認得圖中的背景為大埔富善邨巴士總站,有網民表示畫面十分可怕,直呼「痴L線」、「難為清潔姐姐,司機同啲客」、「好核突」、「你好勇敢,仲有心情影相,視覺好衝擊」。亦不明白為何有人可以如此沒有公德心,竟在巴士上隨意便溺,事後更施然離去沒有清理。
外星貓E生
有无可能真系有病嘞
條骨都無佐lu
旺角港鐵站有人當眾大便!踎樓梯就地大解放 目擊者:這麼着急?

隨處便溺的事件近期不時發生,先後有網民分別在城隧轉車站及旺角街頭,發現有人大小便。有心水清網民對比城隧「大便男」及旺角「滴滴仔」大叔發 ...
CC517 發表於 2024-8-27 09:39 PM
它不觉得自己有错。是你们大惊小怪罢了
黨媒宣傳免費治療南非病患 引民怨;美國再揭中共政府涉入網絡攻擊;「地震魚」現跡 南加州民眾擔憂地震
外星貓E生
它不觉得自己有错。是你们大惊小怪罢了
4461 發表於 2024-8-28 07:29 PM
可以視若無睹?
外星貓E生
当佢地都唔尴尬的时候,你只能混路行
條骨都無佐lu
好耐之前見過有個亞伯在巴士上懶屎,不過佢係忍唔住,屎在褲腳掉出來,

佢都唔好意思坐埋位,站在車門等下車。
外星貓E生
好耐之前見過有個亞伯在巴士上懶屎,不過佢係忍唔住,屎在褲腳掉出來,

佢都唔好意思坐埋位,站在車門等下車。
CC517 發表於 2024-8-29 01:14 PM
飞机上都有人赖屎。没人认