返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 02:55 AM 發表

11轉只拿過2粒神秘寶石,我相信這記錄好難有人破

唔緊要啦,再努力D就得
您...:024:

<---我現在的心情...

回復 #1078 bubu1109 的帖子

TVB 8099 元
存款 30000 元

bubu  你搞咩野呀     
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 02:59 AM 發表

我現在既掉寶率先得401...掉寶率要點升架?
掉寶率到400點以後,每次只會隨機增加1點,如果想加快點,就要用神秘寶石或是喜糖

喜糖就不一定增加掉寶率,也有可能是增加攻擊.防御.經驗這些,看你運氣了
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 02:59 AM 發表

我現在既掉寶率先得401...掉寶率要點升架?
  看水晶人個帖啦   :014:   

[url=thread-285019-1-2.html]物品掉寶過五關[/url]
原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 03:05 AM 發表

掉寶率到400點以後,每次只會隨機增加1點,如果想加快點,就要用神秘寶石或是喜糖

喜糖就不一定增加掉寶率,也有可能是增加攻擊.防御.經驗這些,看你運氣了 ...
o...明白...謝謝您
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 03:00 AM 發表

您...:024:

不用灰心啦,我也知道有人在1轉裡面就打到十幾粒(想知是誰嗎 ),可能你也是高轉後先打到,加油
原帖由 hihihuhu 於 2008-6-24 03:05 AM 發表

看水晶人個帖啦   :014:   

物品掉寶過五關
條Link 有問題去唔到
原帖由 hihihuhu 於 2008-6-24 03:01 AM 發表
TVB 8099 元
存款 30000 元

bubu  你搞咩野呀     
我賭波輸晒D錢 ,有冇那位神仙能夠打救我一下 ,不用太多1億就可以了:onion03:

大家千萬不要亂賭錢,我只玩了差不多一星期就輸晒所有身家

我話過以後唔賭(先算):014:

回復 #1087 毀滅者 的帖子

係第二頁咋  
原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 03:08 AM 發表

不用灰心啦,我也知道有人在1轉裡面就打到十幾粒(想知是誰嗎 ),可能你也是高轉後先打到,加油

1轉就打到十幾粒咁勁

我會加油的
原帖由 hihihuhu 於 2008-6-24 03:12 AM 發表
係第二頁咋  
thanks
原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 03:11 AM 發表

我賭波輸晒D錢 ,有冇那位神仙能夠打救我一下 ,不用太多1億就可以了:onion03:
 搵個麻甩佬給你埋得囉    幾億都有   :onion10: 
原帖由 bubu1109 於 2008-6-24 01:18 AM 發表
成功贈送給 jasonlcs87 10 個 神秘寶石!

家主,你好奸哦:024: 红宝石来的:onion03:
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-24 03:15 AM 發表

唔係呀    :onion10:    真野璃駕喎      :014: 
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-24 03:15 AM 發表

有些人是真的,不要生氣啦:014: 那麼給你的獎金是不是真的