返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-1-8 01:14 PM 發表

真系好命水喀J....日日可以训得甘迟....
就是罗!我在这里做到半死啦!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 01:24 PM 發表

就是罗!我在这里做到半死啦!
我都差不多啦....我仲未食lunch啊!!!
原帖由 crashersus 於 2008-1-8 01:26 PM 發表

我都差不多啦....我仲未食lunch啊!!!
刚刚吃饱啊!:onion14:
今天真倒霉啊!事事不顺啊!:019:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 01:27 PM 發表

刚刚吃饱啊!:onion14:
今天真倒霉啊!事事不顺啊!:019:
chill chill....你的还OK....做来还是自己的! 我的尼...辛苦了还是做给老板的...
原帖由 crashersus 於 2008-1-8 01:35 PM 發表

chill chill....你的还OK....做来还是自己的! 我的尼...辛苦了还是做给老板的...
就当那经验,然后自己开一间啦!我精神上支持你啦!
希望大家支持我申請TVBNOW VIP 會籍
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 01:49 PM 發表
希望大家支持我申請TVBNOW VIP 會籍
一定支持你啊!不过你加入好像还没到3个月啊!:019:
要申请要加入至少3个月啊!:019:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 01:53 PM 發表

一定支持你啊!不过你加入好像还没到3个月啊!:019:
要申请要加入至少3个月啊!:019:
我唔理...心急...我要...vip

努力...
你地都想曼聯區多位vip架

係咪先...
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 01:56 PM 發表

我唔理...心急...我要...vip

努力...
哈哈哈!我之前也申请过啊!不过失败啊!:019: 就是因为这个原因啊!加入论坛不到三个月啊:019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 01:57 PM 發表
你地都想曼聯區多位vip架

係咪先...
我也想的啊!:019: 不过.........:019:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 02:01 PM 發表

哈哈哈!我之前也申请过啊!不过失败啊!:019: 就是因为这个原因啊!加入论坛不到三个月啊:019:
下...你都失敗...

打沉左...
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 01:39 PM 發表

就当那经验,然后自己开一间啦!我精神上支持你啦!
我本人觉得我经验就好够啦....就系无本钱同network去开我自己间公司....不过我都5想做老细....哈哈....
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 02:02 PM 發表

下...你都失敗...

打沉左...
5好甘心急啦...我地都想去支持你...不过你有支持5落...其实做VIP都好普通J....
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 02:02 PM 發表

下...你都失敗...

打沉左...
哈哈哈!那你努力多两个月啦!:014: 加油啊!