返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
0 M+ l4 Q$ w- l1 v' X" Q* |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
2 w8 D9 f3 a9 h8 b0 z+ w) d

* F$ ~4 g1 ~# I1 ?( w" Mwww2.tvboxnow.com成半年無見,好開心見番你。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 o7 q% f9 u- C1 P- V
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
公仔箱論壇" a7 ]. a# [! j
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...www2.tvboxnow.com$ |& u6 r, s& M6 \- A; a9 p
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

) t! g6 g7 b* \! N' u  Fwww2.tvboxnow.com: Z+ s/ N1 a0 [! g+ ]
成半年無見,好開心見番你。
, T. X5 @) M5 L2 q9 F* R公仔箱論壇好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
7 ?& }" B' b! I+ Z: K0 k5 cwww2.tvboxnow.com2682052
/ w/ q- F' V1 Y8 f' |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
- o* L0 R0 D+ C) Y& j0 a公仔箱論壇  i5 [/ W% \1 t7 p6 P) S
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 X2 j. E/ N/ S  C! X0 p
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...: O( F  t. T4 p9 x' U9 I) m
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
www2.tvboxnow.com9 M% ^6 k, ]; Y% Z4 J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# z" _2 R3 t1 h. s$ f6 s
女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 www2.tvboxnow.com. \, L3 x$ j+ E0 w; K
www2.tvboxnow.com1 i! a0 q6 |: G
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...tvb now,tvbnow,bttvb* [1 ~1 V% G8 }1 K% ?8 D
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 C' y8 B( @/ ^7 C6 j
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
8 f: m) e7 |8 E9 H: V1 j/ r
* |& n2 f) p0 A8 i公仔箱論壇其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!tvb now,tvbnow,bttvb" y$ H% o" t2 ^8 E

7 U% K0 ?0 }% J: r- _# c( q$ q+ t/ Z
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
$ p0 E( k" r+ A: S0 v& E2 G公仔箱論壇啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
2 A% o) o: B. d公仔箱論壇講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
tvb now,tvbnow,bttvb4 c+ z6 o" Y) y' `
2682931www2.tvboxnow.com  u0 ?7 V  ^; o
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!www2.tvboxnow.com  G% I$ J; `/ V1 h9 K% {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* t2 M8 H: i; \( H+ l% v
2682948公仔箱論壇' [$ y% ]" Y0 t# M' }7 o+ D
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!) F, h% T. @, _8 `
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
7 T$ N, x# m0 R  uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
, Z3 i+ {. J  g9 u( O& t: |6 Btvb now,tvbnow,bttvb! N- M" I& E1 a! n
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
4 [" E; B' H( v, \8 P* K, hwww2.tvboxnow.com, ~' V$ g* l( @0 U# p. B) m
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
7 P+ y8 r* k" J. I+ w1 [tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
( X8 h/ y( x. ~! Z5 X- W' z. O6 N公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  U* K) \2 o( r: z( {! ~4 Z
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!www2.tvboxnow.com4 {) k7 \+ L0 v2 j/ u0 M- `
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
6 {! L9 X- }8 c( t. H公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
3 U. V2 q; o) Y. ltvb now,tvbnow,bttvb, h' o/ ]6 T! K
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........