返回列表 回復 發帖
哈哈哈!!我会做一些东东给你们看的!!:014:
原帖由 ljw1982 於 2007-12-8 05:34 PM 發表
哈哈哈!!我会做一些东东给你们看的!!:014:
期待下先
今日好似有位新会员加入喔
多D嚟吹水啦
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-8 05:38 PM 發表

期待下先
今日好似有位新会员加入喔
多D嚟吹水啦
係ar 我ar 不過係尋日join

評分次數

• HIDE

原來利記果邊 開 1個 POST 就有分加  我又學下先 xd

回復 #664 HIDE 的帖子

加幾多ar??
6 功勳  :onion31:
洛仔有冇睇緊曼聯對打比?
有既入去吹水  無既入去睇直述 :onion14:
原帖由 HIDE 於 2007-12-9 12:12 AM 發表
add point.... this will pass it to you...
then  you have to post more la....
but the post must be meaningful la.l..

原帖由 HIDE 於 2007-12-9 12:12 AM 發表
緊係有睇有吹la  

可惜重未有人大三元  重要俾打比嘅作客first goal落面
我细细声讲.......如果今晚枪仔输波....甘我地只是差一分甘多啦....

所以,各位曼迷...开始祈祷啦.....不过低调D啊......
太大声啦~~~  我听到啦。。。。。
原帖由 untori 於 2007-12-9 09:26 PM 發表
太大声啦~~~  我听到啦。。。。。
听到就努力 啦....我依家去睇我即小小愿望是否成真啦.....
我也来插一脚~~
原帖由 canz85 於 2007-12-9 09:32 PM 發表
我也来插一脚~~
原来有甘多人想枪仔输喀.....
arsenal conceed a penalty.....Middle 1-0