返回列表 回復 發帖
高档超市节日打半折

1`海因策 500万欧元
2`亨特拉尔 1500欧元
3`罗本  2000万欧元
4`斯奈德  1500欧元
5`范德法特   1500欧元
6`梅策尔德 1200万欧元
7`哈维-加西亚 500万欧元
8`范尼 1200万欧元
9`默罕默德-迪亚拉 1500万欧元
10`德伦特 1000万欧元
11`加戈  1500万欧元
12`萨维奥拉 1000万欧元

1+2+3一齐打包3000欧元(听说这组合热刺有兴趣)

PS:不是说所有人都卖,按先后接受报价而定!
     这确确实实是真正的超市
會唔會神秘球會就係韋根...
想抬高個價?
k23bb 發表於 2009-6-16 11:59 PM
甘都的。。唉。。。。阴公啦。。。。
就算老佛爷亲自出马+出动glazer家族,tevez不会留在曼联的
他要的是主力位置,除非卖掉berbtaov
wlt1110 發表於 2009-6-16 11:16 PM
佢而家話想要最高人工嘛…
如果比最高人工佢,佢會留底都抵架
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
高档超市节日打半折

1`海因策 500万欧元
2`亨特拉尔 1500欧元
3`罗本  2000万欧元
4`斯奈德  1500欧元
5`范德法特   1500欧元
6`梅策尔德 1200万欧元
7`哈维-加西亚 500万欧元
8`范尼 1200万欧元
9`默罕默德-迪亚拉 1500万欧元
10`德伦特 1000万欧元
11`加戈  1500万欧元
12`萨维奥拉 1000万欧元
wlt1110 發表於 2009-6-19 12:25 PM
1+2+3+4+8+12…解決曼聯而家既問題
加埋都唔費8000磅(唔係歐元,仲有錢剩)

1`海因策                           補返左閘既替補不足問題
2`亨特拉尔 1500欧元          前線加強攻力
3`罗本  2000万欧元           C朗既替代品
4`斯奈德  1500欧元             中場發電機
8`范尼 1200万欧元              免費既話,要埋都得
9`默罕默德-迪亚拉                防中缺人
12`萨维奥拉 1000万欧元      前線加速
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
tok 發表於 2009-6-20 07:23 AM
佢要頂薪,要高過朗尼
1+2+3+4+8+12…解決曼聯而家既問題
加埋都唔費8000磅(唔係歐元,仲有錢剩)

1`海因策                           補返左閘既替補不足問題
2`亨特拉尔 1500欧元          前線加強攻力
3`罗本  2000万欧元       ...
tok 發表於 2009-6-20 07:27 AM
軒斯唔會番嚟啦
斯奈德+ 罗本 应该不错吧。。。。斯奈德 是组织进攻。。。。robben是代替c.ronaldo.....两位加起来才 3500欧元
海因策和范尼当年在曼练的表现不俗,也容易溶入曼联目前的阵行和配合,打折买回来应该对曼联非常有利的。

斯奈德,罗本和亨特拉尔也是不错的考虑。

1+2+3+4+8 = 6700万欧元。也才6700万欧元!Cheap & Good!
防中要加強,要埋迪阿拉吧
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
軒斯唔會番嚟啦
tshek 發表於 2009-6-20 07:59 AM
我都認為佢唔會…
不過,球場上既事…無人知既
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
洛宾2千万欧元甘抵,不过呢几年距越黎越独食。
如果有能力,少少獨食係一個射手需要既…
你睇朗尼
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
如果有能力,少少獨食係一個射手需要既…
你睇朗尼
tok 發表於 2009-6-21 09:55 PM
其實我非常認同你既講法~~~不過洛賓佢唔係小獨, 而係...勁獨喎
tok 發表於 2009-6-20 07:23 AM
個人覺得~如果...佢真係咁,只能講一句Good Luck ...
我就念如果要买的话应该会是huntelaar和robben吧
但是之前曼联说注重于26岁之前的球员所以像范尼海英策是不会买过来的