返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
8 E5 P% O6 i! d  _, \6 A公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 y8 ]+ C  _, A0 O; Y
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ]9 W: K- Q9 |( b
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 t; K4 ?% a% C! t) l! @
我睇過廣告好似話係叫htc sense?www2.tvboxnow.com% H: H) g9 x9 K6 W8 e3 X* B
不過htc邊部好?
+ R% @# k3 v0 ]! @2 vwww2.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?9 _' O7 J+ g& P8 l4 r* l
不過htc邊部好?
1 ^& r" M8 p& ^/ E9 P( T3 s% Lwww2.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
" J" n+ \  Q8 _* B! ]; U. P" ~www2.tvboxnow.com係呀
6 ^  E% H$ h% x1 ]! o- S3 ?5 j依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
% x# N0 g2 ~1 ?) O6 F/ h, Htvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) |1 Q1 _; s5 Z4 S& X' Q
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  o6 m% V3 _8 v( R, Y. w# a
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
; n" r+ Z5 h9 d& P; }! h& {1 I【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
) j- `* s1 ^7 f- L' Rwww2.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
www2.tvboxnow.com& O0 h- [6 k# o3 h3 @' C
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正) L9 Z. N# T$ A* B6 z6 t. b
不過香港都有蝴蝶咩???
( U. e  a0 O2 U8 xtvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
( w% {4 z3 E4 |  Z: ~8 \; C4 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???
" S' ^2 u4 x2 x( }* ^1 Vwww2.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
: N, b3 o% F7 |有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, d5 u1 N9 O' m1 b2 }* C" r
係呀3 D' D2 j0 v- V5 v: y
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
3 j; v+ s/ e; B4 a0 N4 s4 ?! t6 q鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
1 G& @/ K1 L  m! v  ^  uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@
' [; ]4 R, j* j3 E  KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
6 K1 c( u, Q/ d) M4 X" i) I【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。% [  `4 B' _. Q7 z( @1 W# t7 U
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
8 a+ }/ J2 C7 r* v3 B蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
2 \4 O. e3 g. Q! X( ~9 Otvb now,tvbnow,bttvb個個都話one@@, ], K! Y5 w1 H6 Z+ q& I
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?公仔箱論壇1 k% L* h0 v7 z  D3 `
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
- }4 W5 d6 z4 x7 O, w7 B+ t我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題$ k" Y( |' X: R7 f/ R( X
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機  Z8 F9 z6 O; `$ S/ a, v! ]
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
3 o4 M# ^% j; u9 Q
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
; M6 @. [7 P4 M5 l" M, \tvb now,tvbnow,bttvb你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多- S* U2 Q; r$ @" \' W# U$ Y
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
- L+ o, [7 J) T+ ?) u% F: fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
$ }* p( a- |+ |9 |- N$ B# R0 g9 q公仔箱論壇例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag