返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-9-4 03:50 PM 發表

好你中意用法國香水?
nicnic买架....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
会员用户组等级权限
用戶組
用戶組頭銜:         將軍
用戶級別:         
管理權限
管理權限:         ×
基本權限
允許訪問論壇:         √
允許查看用戶資料:         √
允許隱身:         √
允許使用搜索:         只允許搜索標題
允許使用頭像:         允許自定義頭像
允許使用 Blog:         √
允許使用暱稱:         √
允許自定義頭銜:         ×
短消息收件箱容量:         160
帖子相關
允許發新話題:         √
允許發表回復:         √
允許發起投票:         √
允許參與投票:         √
允許發表懸賞:         √
允許發表活動:         √
允許發表交易:         √
最大簽名長度:         120 字節
允許簽名中使用 Discuz! 代碼:         √
允許簽名中使用 [img] 代碼:         √
最大簽名長度:         120 字節
附件相關
允許下載/查看附件:         √
允許發佈附件:         √
允許設置附件權限:         √
最大附件尺寸:         2000 KB
每天最大附件總尺寸:         沒有限制
允許附件類型:         沒有限制
原帖由 mickeybblim 於 4/9/2008 15:50 發表

2009...
...ic...thanks mickey ...............
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-4 03:51 PM 發表

好累啊..昨晚又3点几训啊...
me too   wait for interest
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-4 03:51 PM 發表

好累啊..昨晚又3点几训啊...
搞咩野搞到咁夜~~~~
原帖由 wongjj 於 2008-9-4 03:51 PM 發表

...ic...thanks mickey ...............
希望明年我地都没潜水啦..
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-4 09:50 AM 發表

2009...
有排喔
哇!你们傻了。金楼要到了
原帖由 h2o 於 2008-9-4 03:52 PM 發表

有排喔
到時大家都唔知係邊喇~

回應 qqbubu 第 15964 篇文章

get ready la  
原帖由 qqbubu 於 4/9/2008 15:52 發表
yes..qq...v. soon... ...

評分次數

• Geai

原帖由 Geai 於 2008-9-4 03:52 PM 發表

me too   wait for interest
不是嘛...
原帖由 qqbubu 於 2008-9-4 03:52 PM 發表
HI`~~~QQ
原帖由 byeiln 於 2008-9-4 09:51 AM 發表

我問緊你呢枝法國水喎
sorry..搞錯
我好唔好飲...我唔知啊
原帖由 h2o 於 4/9/2008 15:52 發表

有排喔
1 yr jel..... ......