返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-9-12 07:27 PM 發表

点解你叫壞蛋??
你问婆婆啦....................
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-12 07:28 PM 發表

你要回家先啊
你又知道。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-12 07:27 PM 發表
无拉拉闪出来啊
无啦。。。 got somebody call me just now.. no hand to type words lah
就快要到了啊!我也是时候来了!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-12 07:27 PM 發表

这夜吃肥死你啊!
为你还没接歌词阿...............
今天不回家................ 接下句...........
珍惜四人帮。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-9-12 07:28 PM 發表

你做咩瞓唔着??
有D事情咯...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cammy8080 於 2008-9-12 07:28 PM 發表

你做咩瞓唔着??
在想我。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 07:29 PM 發表
为你还没接歌词阿...............
今天不回家................ 接下句...........
你在哪里。。。
原帖由 jclai 於 2008-9-12 07:28 PM 發表

好。。。没错
也都希望... 哈格里夫斯的伤也是....
珍惜四人帮。。。
原帖由 jclai 於 2008-9-12 07:29 PM 發表

你又知道。。。
估咯..
原帖由 mun2 於 2008-9-12 07:29 PM 發表

无啦。。。 got somebody call me just now.. no hand to type words lah
是啊...
原帖由 hendytiu 於 2008-9-12 07:29 PM 發表
就快要到了啊!我也是时候来了!
无拉拉闪出来啊!!!
原帖由 900503 於 2008-9-12 07:27 PM 發表
接近咯!!!!
回来啦!改名了吗?写这个四人帮-十弟子