返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-4-28 01:20 AM 發表
阿大你在吗。。。
你。。你家阵才来。。阿大。。阿大他。。去。。睡左啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-28 02:16 AM 發表

你。。你家阵才来。。阿大。。阿大他。。去。。睡左啦。。
剩你在。。。我也要去:sleeps: :sleeps: 了。。。。

原帖由 walala 於 2008-4-28 02:21 AM 發表

剩你在。。。我也要去:sleeps: :sleeps: 了。。。。
哦。。咁泥早D去。。。睡啦。。
大家早安。。:onion05:
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-28 02:15 AM 發表

哈。。哈。。重有没旧D呀。。
再旧都仲有架,你岩用吗?
靓姐你黎啦。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-28 07:30 PM 發表
靓姐你黎啦。。
我肚饿啊~~~~~~~:onion03:
原帖由 vwwo 於 2008-4-28 07:37 PM 發表

我肚饿啊~~~~~~~:onion03:
饿就去找野吃啦。。咁大个人。。明知自己身子又唔好。。:onion31:
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-28 09:56 PM 發表

饿就去找野吃啦。。咁大个人。。明知自己身子又唔好。。:onion31:
甘你去整两件比他喇~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-4-28 09:59 PM 發表

甘你去整两件比他喇~~
唔得喎。。个几件是我精心整来贺你架。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-28 10:07 PM 發表

唔得喎。。个几件是我精心整来贺你架。。。
唉.....我够喇....你都系比他喇......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-4-28 10:09 PM 發表

唉.....我够喇....你都系比他喇......
哦。。都未过你的生日。。你点都要吃架。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-28 10:13 PM 發表

哦。。都未过你的生日。。你点都要吃架。。。
:024: 都话比其他人喇~!!!...................................
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-28 09:56 PM 發表

头先响office,老公又开会,咪会饿囖。
而家返到屋企,冲埋凉喇!
原帖由 vwwo 於 2008-4-28 10:22 PM 發表

头先响office,老公又开会,咪会饿囖。
而家返到屋企,冲埋凉喇!
冲凉呢d野唔洗讲
入谷温人