返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-9-27 02:35 PM 發表
Sure 坡?Last week VS Stoke also can not win.
all player are defender,mu also cant win
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
hihi.....有冇人喺度呀...????
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-27 04:45 PM 發表
hihi.....有冇人喺度呀...????
现在有了................
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-27 05:50 PM 發表
现在有了................
hihi 阿大....
原帖由 yiyianki 於 2008-9-27 07:04 PM 發表
hihi 阿大....
5师妹..... 你叫谁阿大吖.........
珍惜四人帮。。。
原帖由 chfong2 於 2008-9-27 07:14 PM 發表

娃娃你好.
hihi chfong2 好耐冇見....
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-27 07:56 PM 發表
5师妹..... 你叫谁阿大吖.........
你囉...你係大師兄...咪即係阿大囉....哈哈
原帖由 yiyianki 於 2008-9-27 08:00 PM 發表

你囉...你係大師兄...咪即係阿大囉....哈哈
你好啊!娃娃!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 08:42 PM 發表
你好啊!娃娃!
hihi 小白...
~~有人
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
在呀, 不過你唔在喎!

回應 manyiu 第 18653 篇文章

manyiu我在
原帖由 manyiu 於 2008-9-28 08:44 AM 發表
在呀, 不過你唔在喎!
这段时间我在

挂机~~睡觉中~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
hihi~~ everybody