返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-1 11:12 PM 發表

哈哈。。你又无做错野点会禁止你啊。。
下次我做大茶饭.....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-1 11:21 PM 發表

没有,因为一时习惯,按错罢了。。
千万不按错..扣分啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 11:33 PM 發表

千万不按错..扣分啊
哈哈。。因为刚刚开始管理呢度,所以有少少唔惯。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-1 11:47 PM 發表

哈哈。。因为刚刚开始管理呢度,所以有少少唔惯。。
早知道我去申请啦.. 可以扣分 :onion02:
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 11:50 PM 發表

早知道我去申请啦.. 可以扣分
做版主唔系玩玩下架。。,要公私分明。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-1 11:55 PM 發表

所以我无申请啦.. 我公私不分
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-1 11:21 PM 發表

没有,因为一时习惯,按错罢了。。
不要紧啦!嘻嘻!如果有扣分,就记得加回给我咯!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-1 11:55 PM 發表

那才好啊!辉哥!要做到像wong sir那样!大家就会怕你啦!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-2 12:07 AM 發表
那才好啊!辉哥!要做到像wong sir那样!大家就会怕你啦!
哈哈。。希望大家多多合作哦。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-2 12:19 AM 發表

哈哈。。希望大家多多合作哦。。。
会的会的,您老人家别担心!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-2 12:30 AM 發表
会的会的,您老人家别担心!
说我老。。 扣你分。。
版主,早安阿~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-2 12:07 AM 發表
Dick Dick 仔 , 點解d人怕wong sir, 佢好公正嫁?
恭喜輝哥榮昇版主! 四人幫又添一個勁人啦!
darling~~when u back ar??