返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-25 04:31 PM 發表
你果然承认了!你是花心大萝卜!
我不是...
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 04:37 PM 發表

老婆婆啦...
你今年是不是68。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-25 04:36 PM 發表
你是最好的!加强话题性啊!
仲可以爆楼
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 04:37 PM 發表

你的意思說錯了啦..我是蒼蠅的話.酱婆婆就是垃圾咯...因為蒼蠅喜欢肮脏的东西..
你应该说婆婆是蜜糖才對...婆婆是蜜糖我就是蜜蜂...蜜蜂爱蜜糖... ...
有文采,够诗意
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 04:37 PM 發表

你的意思說錯了啦..我是蒼蠅的話.酱婆婆就是垃圾咯...因為蒼蠅喜欢肮脏的东西..
你应该说婆婆是蜜糖才對...婆婆是蜜糖我就是蜜蜂...蜜蜂爱蜜糖... ...
老太婆婆都說"臭肉多蒼蠅"
外星貓E生

我几时变咗honey...
原帖由 CC517 於 2008-10-25 04:39 PM 發表

老太婆婆都說"臭肉多蒼蠅"
他喜欢..没变啊
原帖由 manyiu 於 2008-10-25 04:28 PM 發表

榮仔, 你真係鍾意我姊妹--Mickey?  要行姊妹政策嫁喎!
我緊係真係中2佢啦..姊妹政策..姐係點,,
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 04:38 PM 發表

我不是...
你说小白说得对啊!那你就是承认咯!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 jclai 於 2008-10-25 04:38 PM 發表
你今年是不是68。。。
其实是78...
原帖由 rockyguo 於 2008-10-25 04:38 PM 發表

甘还有老伯伯嘛
边个是啊....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 04:38 PM 發表

仲可以爆楼
是啊!你的利用性是最佳的
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 jclai 於 2008-10-25 04:32 PM 發表

她68乐。。。
這我當然知道啦.....
好多猪公啊..好难认啊
原帖由 rockyguo 於 2008-10-25 04:39 PM 發表

有文采,够诗意
哈..哈.. ..實話實說吧了..