返回列表 回復 發帖

回復 #1873 ljw1982 的帖子

又鬼又有动物。。。几好笑
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 10:40 PM 發表
做完红魔然后做斑马之后再做蝙蝠啊!
不过依家蝙蝠立立乱波.....D人就要卑卖出去啦...
原帖由 crashersus 於 2008-1-17 10:42 PM 發表

甘都卑你闪到....好野....:onion31:

好啦.好啦....5好再试D人啦.....因为每个人都有几个球队喀啦....甘先好玩嘛...当然, 当两对打埋一起果阵...就要support MU 啊.... ...
那当然啦!always support MU first....:014: :014:
幫你地係吹水區開左post拉客...

得閑來幫手頂下la...
原帖由 wlt1110 於 2008-1-17 10:44 PM 發表
又鬼又有动物。。。几好笑
你都系啊...上季AC 踢 MU 出局果阵??? 你心情系点啊???:onion31: :onion31:

回復 #1880 crashersus 的帖子

伤心欲绝。。。自己心中的支持队出局 :019:
原帖由 crashersus 於 2008-1-17 10:44 PM 發表

不过依家蝙蝠立立乱波.....D人就要卑卖出去啦...
那就是罗!:019: 希望他们赶快决绝啦!

回復 #1881 wlt1110 的帖子

系5系啊....甘你仲去support AC........

讲笑喀啦....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 10:49 PM 發表

那就是罗!:019: 希望他们赶快决绝啦!
不过好似好乱啊....又要卖D球星...仲系要卖D最厉害喀....都5知D高层念么????
唉...上年對AC 第一回合羸
第二回輸返...
真是由天堂趺落地獄
原帖由 gunden 於 2008-1-17 10:58 PM 發表
唉...上年對AC 第一回合羸
第二回輸返...
真是由天堂趺落地獄
有同感啦....不过如果今年在遇返AC...我觉得MU 会赢返啦...果个Inzhagi....老啦....

回復 #1883 crashersus 的帖子

入ac milan其实是。。。。
原帖由 crashersus 於 2008-1-17 11:04 PM 發表

有同感啦....不过如果今年在遇返AC...我觉得MU 会赢返啦...果个Inzhagi....老啦....
對~~我相信曼聯如再遇AC 一定羸~^^
原帖由 gunden 於 2008-1-17 11:09 PM 發表

對~~我相信曼聯如再遇AC 一定羸~^^
不过....AC明年要踢欧冠...就要努力D啦....依家只是排12名....少赛3场...有21份.....
點解曼聯的簡介的資料很舊哦
沒有UPDATE嗎??

評分次數

• crashersus