返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-10-25 05:02 PM 發表

亞貓係靚女嚟架...........亞丙  
噢..佢係女黎架..我點知喎...
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 05:04 PM 發表

你追不追老鼠啊
老鼠在婆婆樓.
外星貓E生
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 05:00 PM 發表

唔好啦.. ...唔好同我争婆婆啦....
dobi 同你争...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-10-25 05:06 PM 發表

老鼠在婆婆樓.
要不要捉只老鼠出来啊
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 05:05 PM 發表

噢..佢係女黎架..我點知喎...
真是亞丙, 無得救.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 05:03 PM 發表

你不好再给我啦... 给只猫啦
我的錢只會給妳吧了....不會給別人的..
原帖由 CC517 於 2008-10-25 05:07 PM 發表

真是亞丙, 無得救.
我唔亞丙啊....我同妳唔熟..點知妳係女喎...
原帖由 CC517 於 2008-10-25 05:07 PM 發表

真是亞丙, 無得救.
只猫是靓猫黎架
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 05:00 PM 發表

唔好啦.. ...唔好同我争婆婆啦....
你夠竟知唔知你搶緊人哋嘢呀 :tu04:
:tu04: :tu04: :tu04: 有人暗戀咗婆婆9個月架......:tu04: :tu04: :tu04:
:tu04: :tu04: :tu04: 你特然出嚟.....嚇怕咗個怕醜佬:tu04: :tu04: :tu04: :tu04: 底調D.....唔好咁揚:tu04: :tu04: :tu04:
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 05:09 PM 發表

我唔亞丙啊....我同妳唔熟..點知妳係女喎...
你實在是亞丙, 我是男的, 不喜斷背.
外星貓E生
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 05:07 PM 發表

我的錢只會給妳吧了....不會給別人的..
你自己收住啦
原帖由 CC517 於 2008-10-25 05:04 PM 發表

你當人人都是亞丙嗎.
但真係好多亞丙嘛
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 05:07 PM 發表

要不要捉只老鼠出来啊
老鼠去了輝哥樓搶錢.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 05:05 PM 發表

爷爷... 不好误会啊
Sorry先....................
误会咩
其實我都唔知你地講什麼,電腦慢到
我加下見到有野就想回內容係什麼都唔知.........
原帖由 DOBI 於 2008-10-25 05:09 PM 發表

你夠竟知唔知你搶緊人哋嘢呀 :tu04:
:tu04: :tu04: :tu04: 有人暗戀咗婆婆9個月架......:tu04: :tu04: :tu04:
:tu04: :tu04: :tu04: 你特然出嚟.....嚇怕咗個怕醜佬:tu04: :tu ...
9个月..么谁啊