返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-10-25 05:09 PM 發表

你夠竟知唔知你搶緊人哋嘢呀 :tu04:
:tu04: :tu04: :tu04: 有人暗戀咗婆婆9個月架......:tu04: :tu04: :tu04:
:tu04: :tu04: :tu04: 你特然出嚟.....嚇怕咗個怕醜佬:tu04: :tu ...
我中2婆婆先架..我冇搶人地野lor...
愛就要講出黎黎..我冇錯架喎...冇罪架喎....
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 CC517 於 2008-10-25 05:10 PM 發表

你實在是亞丙, 我是男的, 不喜斷背.
没试过..你又点知道,自己喜欢吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-10-25 05:11 PM 發表

老鼠去了輝哥樓搶錢.
唔多觉啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 05:12 PM 發表

9个月..么谁啊
麻甩佬囉.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 05:11 PM 發表

你自己收住啦
嗯..我聽妳的..
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-25 05:11 PM 發表

Sorry先....................
误会咩
其實我都唔知你地講什麼,電腦慢到
我加下見到有野就想回內容係什麼都唔知......... ...
为咗秘密奖金....     乱UP24
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 05:13 PM 發表

我中2婆婆先架..我冇搶人地野lor...
愛就要講出黎黎..我冇錯架喎...冇罪架喎....
但你得.....先得架
你而加係逼人鈡意你呀................丙
原帖由 DOBI 於 2008-10-25 05:15 PM 發表

麻甩佬囉.......  
靓仔好D架
原帖由 DOBI 於 2008-10-25 05:11 PM 發表

但真係好多亞丙嘛  
嘿嘿, 實在太多了.
外星貓E生
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 05:15 PM 發表

嗯..我聽妳的..
那..你去喜欢只猫咯
原帖由 DOBI 於 2008-10-25 05:17 PM 發表

但你得.....先得架
你而加係逼人鈡意你呀................丙  
妳好啦喎..唔好丙前丙后喎....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 05:16 PM 發表

为咗秘密奖金....     乱UP24
唔好這麼大聲
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 05:17 PM 發表

那..你去喜欢只猫咯
做乜成日迫人.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 05:17 PM 發表

靓仔好D架
劉德華而加咪又係麻甩佬 咁得唔得呀
原帖由 CC517 於 2008-10-25 05:17 PM 發表

嘿嘿, 實在太多了.
猫蛋死去边啊....得我地4个..点行的快啊