返回列表 回復 發帖
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 05:21 PM 發表

妳中2叫就叫啦..
是不是人人都可以叫你小丙哥
外星貓E生
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-25 05:26 PM 發表
看唔店~~~~我去第二道玩先cu all
不好走住啊.....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 05:26 PM 發表

对猫蛋个招..用不到他身上啊
up to u la, go home la. 88
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-25 05:27 PM 發表

up to u la, go home la. 88
now arr...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 05:24 PM 發表

谢谢你的喜欢....

可是,不要太夸张..可以吗
ok..ok...我聽妳的.昨晚我叫你sms給我干嘛没sms给我的.
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
我都要瞓嘞......頭暈呀......2:30AM
:tu22: 大丙......唔好玩死靚婆婆呀:tu22: :tu22:
:tu22: :tu22: 靚婆婆仲要同我玩架:tu22: :tu22:
原帖由 DOBI 於 2008-10-25 05:30 PM 發表
:tu22: 大丙......唔好玩死靚婆婆呀:tu22: :tu22:
:tu22: :tu22: 靚婆婆仲要同我玩架:tu22: :tu22:  
8888啦。。我训醒了...
原帖由 DOBI 於 2008-10-25 05:30 PM 發表
妳訓就訓啦..仲咁多野講....
good night 小丁.
外星貓E生
原帖由 rockyguo 於 2008-10-25 05:32 PM 發表

8888啦。。我训醒了...
halo...rocky兄你訓醒啦....
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 05:33 PM 發表

halo...rocky兄你訓醒啦....
训醒啦...好似你成功左一半以上咯哦
闪啦。。各位。。。周末开心点啦....
原帖由 rockyguo 於 2008-10-25 05:34 PM 發表

训醒啦...好似你成功左一半以上咯哦
哈..哈..有成功吗?...你也有帮忙我啊...谢谢噢...感谢你噢..
好耶..婆婆跟我合影了.....

po 出來給大家看看..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 05:46 PM 發表
好耶..婆婆跟我合影了.....

po 出來給大家看看..  
好靚啊!