返回列表 回復 發帖
原帖由 洛仔 於 2008-1-18 18:54 發表

今日派完...明天請早...
:onion03:
原帖由 我系一督sorry 於 2008-1-18 06:55 PM 發表

我要報icac
有什么事啊!
原帖由 lux1261 於 2008-1-18 06:56 PM 發表

我睇到拿.....你地兩個貪污:024: :024: :024:
走人:onion05:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-18 18:58 發表

没有啊!
時運低.D衰野睇到哂!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 洛仔 於 2008-1-18 18:59 發表

走人:onion05:
咪走!差人.咪郁!:024:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 ljw1982 於 2008-1-18 18:59 發表

有什么事啊!
贿赂....
原帖由 洛仔 於 2008-1-18 05:54 PM 發表

杰少同武哥叫到...要幾多...出聲
我就要杰少既一半.......快D卑....
原帖由 我系一督sorry 於 2008-1-18 07:07 PM 發表

贿赂....  
sorry仔....你么都睇5到.....睇5到....睇5到......睇5到......睇5到
原帖由 crashersus 於 2008-1-18 19:08 發表

sorry仔....你么都睇5到.....睇5到....睇5到......睇5到......睇5到
我收埋一份就睇五到,就要你要概一半拉。
原帖由 crashersus 於 2008-1-18 07:07 PM 發表

我就要杰少既一半.......快D卑....
你自已問佢攞...
原帖由 洛仔 於 2008-1-18 07:11 PM 發表

你自已問佢攞...
又系你话要卑喀????  无信用喀...甘甘甘.....点 support 你做 XX 啊....:onion14:
原帖由 crashersus 於 2008-1-18 07:16 PM 發表

又系你话要卑喀????  无信用喀...甘甘甘.....点 support 你做 XX 啊....:onion14:
算把la...我放棄左la...
我又要~~點解我無嫁xd
原帖由 洛仔 於 2008-1-18 07:20 PM 發表

算把la...我放棄左la...
5好放气啊....
原帖由 crashersus 於 2008-1-18 07:35 PM 發表

5好放气啊....
我以後淨係係足球區hai 算la...

呢度最安全...