返回列表 回復 發帖
原帖由 洛仔 於 2008-1-18 07:46 PM 發表

我以後淨係係足球區hai 算la...

呢度最安全...
對哦~~有我地係到~~陪下我地吹水呢
原帖由 洛仔 於 2008-1-18 19:46 發表

我以後淨係係足球區hai 算la...

呢度最安全...
響呢個侍侯~~~火焰幫會議室~~~最安全!

~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-1-18 07:49 PM 發表

響呢個侍侯~~~火焰幫會議室~~~最安全!
仲感週圍走咩...:onion18:
原帖由 洛仔 於 2008-1-18 07:51 PM 發表

仲感週圍走咩...:onion18:
8怪下...其實發生咩事??
因為我是新來的:onion18:
原帖由 gunden 於 2008-1-18 07:52 PM 發表

哇...原來你係...

走先..88:onion05:
原帖由 gunden 於 2008-1-18 07:52 PM 發表

系啊...你加入左家簇未啊???加入火焰帮啦....人工高...福利好...又够安全
我入左富家豪族@@
原帖由 gunden 於 2008-1-18 09:05 PM 發表
我入左富家豪族@@
甘快喀...
好鬼無聊...

回復 #1974 洛仔 的帖子

不如我地。。。:onion14: :onion18:
你地么啊???
原帖由 crashersus 於 2008-1-18 11:32 PM 發表
你地么啊???
飲嘢lor...
:onion14: :onion14: :onion14:

回復 #1976 crashersus 的帖子

饮酒食花生啦,吹水咯:onion14: :onion14:
系啊.....fri nite woh...你地无出去啊??
原帖由 crashersus 於 2008-1-18 11:44 PM 發表
系啊.....fri nite woh...你地无出去啊??
我住宿舍
每晚11點關門