返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-11-27 03:53 PM 發表

係...wor....傻咗...
輝哥最近搞邊科?
哈哈。。咩都搞。。
猪猪。。。。偷偷告诉你。。。辉哥去喝茶了。。。。。。快点帮他开贴。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2008-11-27 03:57 PM 發表

辉哥参了。。。。

猪猪发火了。。。
我去饮茶。。。
原帖由 ngls 於 2008-11-27 03:57 PM 發表

辉哥参了。。。。

猪猪发火了。。。
是唔是我发火就可以开贴啊、??
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 04:00 PM 發表

是唔是我发火就可以开贴啊、??
发火大晒嘎。。。。 开啦。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 03:59 PM 發表

我去饮茶。。。
都你走路?!
原帖由 ngls 於 2008-11-27 03:59 PM 發表
猪猪。。。。偷偷告诉你。。。辉哥去喝茶了。。。。。。快点帮他开贴。。。。
嘉嘉。。我唔可以没得到他的亲口应承,是唔会开的。。唔是他会拿我的痛脚出来派街坊。。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 03:53 PM 發表
又闪返来啦。。
大师兄讲我坏话。。
继续招亲。。
viento要做辉哥的二奶吗??
我唔做細架...一做就要做大
你連我係邊個都未知就亂幫輝哥招親,小心你小命不保
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 ngls 於 2008-11-27 04:03 PM 發表

发火大晒嘎。。。。 开啦。。。
哈哈。。做么你唔开。。。叫我去送死啊?
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 03:58 PM 發表

哈哈。。咩都搞。。
輝哥壞壞....咩都搞...小心身體
原帖由 viento 於 2008-11-27 04:05 PM 發表

我唔做細架...一做就要做大
你連我係邊個都未知就亂幫輝哥招親,小心你小命不保
哦。。咁要问下当事人要唔要大婆先。。
是喔。。没自我介绍。。。我是肥猪,四人帮的镇帮之猪。。
点称呼你啊。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 04:05 PM 發表

哈哈。。做么你唔开。。。叫我去送死啊?
不开了。。不玩了。。。。 辉哥要叫他自己去找 了。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 04:08 PM 發表

哦。。咁要问下当事人要唔要大婆先。。
是喔。。没自我介绍。。。我是肥猪,四人帮的镇帮之猪。。
点称呼你啊。。
原來你就係四弟....幫我問候lala仔wor...
叫我形風
原帖由 ngls 於 2008-11-27 04:13 PM 發表

不开了。。不玩了。。。。 辉哥要叫他自己去找 了。。。。
哈哈。。。无所谓。。依架有两个报名了。。等他慢慢选。。
原帖由 viento 於 2008-11-27 04:15 PM 發表

原來你就係四弟....幫我問候lala仔wor...
叫我形風
我唔是四弟啊。。四弟是walala啊。。
我是肥猪。。