返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2008-11-27 05:09 PM 發表

无啊,我行不改名,坐不改姓。。。小猫猫是也
你仲是小?!想呃肥猪唔识野?!
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 05:09 PM 發表

我记得我唔是咁叫他的。。
佢叫你肥豬, 你迷叫佢肥貓lor...
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-11-27 05:08 PM 發表

本來就訓架啦, 不過聽你講話去飲茶, 以為會有糯米雞食, 點知冇...
咁夜仲想吃。。?唔怕肥啊。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 05:10 PM 發表

得闲没野做。。走去研究猪奶。。。
猪猪。。。。请问你怎样引用两个????
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
要落大雨了。。我都是拾野返屋企。。byebye啦。。
有时间会再闪上来。。
原帖由 viento 於 2008-11-27 05:11 PM 發表

佢叫你肥豬, 你迷叫佢肥貓lor...
肥豬+肥貓。。好嚄。。 不如就。。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 05:13 PM 發表
有时间会再闪上来。。
我呢度都落雨了。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 05:11 PM 發表

你仲是小?!想呃肥猪唔识野?!
我。。。。膽小
喵喵喵
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 05:13 PM 發表
有时间会再闪上来。。

再见猪猪。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 05:13 PM 發表

咁夜仲想吃。。?唔怕肥啊。。
我唔係最肥果個迷得lor....
我也要回了。。。。。晚上再来。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 05:15 PM 發表

落雨係唔係叫火鍋最正.....
大家都走, 我都去瞓lor~~!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 05:15 PM 發表

不如咩啊?結為。。。。異族兄妹?
喵喵喵
原帖由 ngls 於 2008-11-27 05:19 PM 發表
我也要回了。。。。。晚上再来。。。。
慢走。。。