返回列表 回復 發帖

回復 #3311 wk.hoo 的帖子

:onion14: 以为你今天休息
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 12:14 PM 發表
你哋好似好熟咁嘅? 我都搭唔到咀呀...冇topic唔知傾咩好喎:014:
没相干架。。倾下倾下就熟架喇。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 huey23 於 2008-5-28 12:14 PM 發表
:onion14: 以为你今天休息
没人养就要做咯。。唉。。自我封锁半生。。只为找两餐。。。

原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 12:14 PM 發表
哈。。哈。。有阿三照住就咁巴闭喎。。
没人照我:onion31:
我单身ga~~
原帖由 huey23 於 2008-5-28 12:18 PM 發表

没人照我:onion31:
我单身ga~~
没需有个阵就单身。。有需有就。。。
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 12:14 PM 發表
你哋好似好熟咁嘅? 我都搭唔到咀呀...冇topic唔知傾咩好喎:014:
是咯:014: 我们都是这样聊才熟的
原帖由 huey23 於 2008-5-28 12:20 PM 發表

是咯:014: 我们都是这样聊才熟的
哈。。这句话就似样了。。

回復 #3320 wk.hoo 的帖子

那个是你吧~~~
好多人單身都有人照o架噃...不過我冇...

我都係個幾星期前開始休息, 冇工做, 每日百無聊賴, 煲劇啦...msn...打吓機...近日開始養forum內的寵物(感覺上懶忙咁款,成日要click來click去睇呢樣,又睇吓嗰樣)

回復 #3322 wk.hoo 的帖子

不通是你 我我 你啊
係呢...你哋而家係返緊工定響屋企hea緊o架?
可以上嚟吹水咁得閒嘅?
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 12:24 PM 發表
好多人單身都有人照o架噃...不過我冇...

我都係個幾星期前開始休息, 冇工做, 每日百無聊賴, 煲劇啦...msn...打吓機...近日開始養forum內的寵物(感覺上懶忙咁款,成日要click來click去睇呢樣,又睇吓嗰樣) ...
放大假啊

回復 #3326 *柳飄飄* 的帖子

:019: 那位叔叔偷懒咯~~~
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 12:24 PM 發表
係呢...你哋而家係返緊工定響屋企hea緊o架?
可以上嚟吹水咁得閒嘅?
哈。。哈。。。我就蛇紧。。。
原帖由 huey23 於 28/5/2008 12:25 發表

放大假啊
唔係呀...係quit咗份工咋...家陣失業中!