返回列表 回復 發帖

回復 #3360 *柳飄飄* 的帖子

还以为你走了
原帖由 wk.hoo 於 28/5/2008 12:35 發表

哈。。哈。。咁你下次就要快手啦。。
都唔知下次即係要等到幾時...都唔知有冇咁長命等:019:
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 12:51 PM 發表

你言下嘅一下子...到底係發生過啲咩事呢?
噢。。版主大清血个阵。。听讲几大件事。。

不过,我这D闲人都是一知半解。。我惊讲多错多。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 12:54 PM 發表

都唔知下次即係要等到幾時...都唔知有冇咁長命等:019:
哈。。哈。。咁后生就讲等唔到。。。
我打緊機嘛...又睇緊劇...咪好似潛咗水咁囉!

原來都有人會掛住我嘅<<<老懷安慰中
恭喜怡保仔(三嫂)拿到第3333帖既奖金。
huey23         2008-5-28 12:55 PM         TVB 1268888 元                 積分轉出

回復 #3363 wk.hoo 的帖子

那你在msn和我讲下~~~
不见大8公
原帖由 wk.hoo 於 28/5/2008 12:55 發表

噢。。版主大清血个阵。。听讲几大件事。。

不过,我这D闲人都是一知半解。。我惊讲多错多。。。。
照你咁講...睇嚟可能曾經有腥風血雨發生過...
maybe有會員犯嚴重錯誤啩...多數都係有人違反咗某啲嘢牽涉甚廣先會...

我估咋
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 12:58 PM 發表

照你咁講...睇嚟可能曾經有腥風血雨發生過...
maybe有會員犯嚴重錯誤啩...多數都係有人違反咗某啲嘢牽涉甚廣先會...

我估咋
吓。。咁我就唔清楚了。。个阵我重是虾毛仔一个。。

回復 #3366 ckhooi74 的帖子

多谢大叔公给家用~~~
忙着什么
没有聊天的
原帖由 wk.hoo 於 28/5/2008 13:00 發表

吓。。咁我就唔清楚了。。个阵我重是虾毛仔一个。。
咁我家陣都係一個小角色啫

回復 #3370 huey23 的帖子

今天有点忙啊。。。
你哋個個都打簡體字嘅~~

回復 #3371 *柳飄飄* 的帖子

*柳飄飄* 你好。。欢迎你来这里吹水。。:014:

回復 #3369 wk.hoo 的帖子

很久了吗??