返回列表 回復 發帖
原帖由 huey23 於 2008-5-30 12:40 PM 發表
你去
又不是问你
哈。。哈。。。真系好想知你同阿三的伟大爱情故事喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 huey23 於 2008-5-30 12:40 PM 發表
你好
你 好 啊 !
我 是 来 自 大 马 的 ! 你 呢 ?

回復 #3632 ljw1982 的帖子

一样~~~你来自大马那里?

回復 #3632 ljw1982 的帖子

你好,欢迎你来这里吹水。。:onion14:

回復 #3634 ckhooi74 的帖子

你偷懒
hello.........靓仔.. 靓女早晨

回復 #3636 maui 的帖子

已经下午拉
原帖由 maui 於 2008-5-30 01:34 PM 發表
hello.........靓仔.. 靓女早晨
唉。。得靓仔。。没靓女喎。。。:019:
:onion05: :onion05: 走个
:onion05: 我来啦:onion05: :onion05:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #3640 夜雨馨 的帖子

噢。。乜咁得闲呀。。夜夜。。

回復 #3641 wk.hoo 的帖子

刚刚得闲一阵,尼+吃野先,因为尼几日胃痛
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-30 05:41 PM 發表
刚刚得闲一阵,尼+吃野先,因为尼几日胃痛
又胃痛??!!我觉得你真系要看下专科好D喇。。。

回復 #3643 wk.hoo 的帖子

我唔定时吃野,惯啦
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-30 05:48 PM 發表
我唔定时吃野,惯啦
就是这句话。。惯啦。。。有好多严重的病就是咁来架喇。。:onion31: