返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-6-3 06:16 PM 發表
点解甘静架~~~~~
你都几日没入来咯。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-3 06:34 PM 發表

你都几日没入来咯。。。
靓姐玩失踪!!!

原帖由 walala 於 2008-6-3 06:36 PM 發表

靓姐玩失踪!!!
哈。。。哈。。我看是她没电脑用才是真。。。
呢排都係咁靜...我都想知點解
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-3 06:44 PM 發表

哈。。。哈。。我看是她没电脑用才是真。。。
系俾个美女霸左我部野。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-6-3 06:47 PM 發表

系俾个美女霸左我部野。。。。。。。。
唉。。真是似晒个悲哀老人咁啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-3 06:51 PM 發表

唉。。真是似晒个悲哀老人咁啊。。。
你个二叔公啊!!!
原帖由 vwwo 於 2008-6-3 06:53 PM 發表

你个二叔公啊!!!
哦。。唔错嘛。。都知道我地我新名号。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-3 06:56 PM 發表

哦。。唔错嘛。。都知道我地我新名号。。。
我日日都有睇帖架,系无时间回复啫。
:onion05: 辉哥哥,晕住来
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #3827 vwwo 的帖子

你有没咁忙啊。。讲到自己几千万上落咁。。。

回復 #3828 夜雨馨 的帖子

哗。。夜夜。。你又咩事啊??!!
原帖由 wk.hoo 於 3/6/2008 09:52 PM 發表
哗。。夜夜。。你又咩事啊??!!
吃左药,就觉得晕,所以训着成日,夜点再吃药:onion03: :onion03:
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-3 09:55 PM 發表

吃左药,就觉得晕,所以训着成日,夜点再吃药:onion03: :onion03:
甘记得喇~!:onion31:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 3/6/2008 10:07 PM 發表

甘记得喇~!:onion31:
吃药吃到我
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件