返回列表 回復 發帖

回復 #3908 toyo88 的帖子

想要知道就給我你的电话号码。。

回復 #3904 toyo88 的帖子

有得算加班就好咯。。:019:

回復 #3909 ckhooi74 的帖子

阿大你想做么呀?....
入谷温人

回復 #3911 toyo88 的帖子

干嘛。。怕啊。。

回復 #3912 ckhooi74 的帖子

你....你连我都想搞??
入谷温人
:014: 辉哥哥
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 toyo88 於 2008-6-6 06:49 PM 發表
你....你连我都想搞??
你酱怕。。。你怕阿大吃你吗:onion18::onion18:

回復 #3914 夜雨馨 的帖子

馨妹妹。。:014:
原帖由 ckhooi74 於 6/6/2008 07:48 PM 發表
馨妹妹。。:014:
:onion05: 我就来放工啦

回復 #3917 夜雨馨 的帖子

我都系。。:onion05: :014:
路上小心哦。。
原帖由 ckhooi74 於 6/6/2008 07:55 PM 發表
我都系。。:onion05: :014:
路上小心哦。。
:onion05: 甘你路上小心啦
原帖由 walala 於 2008-6-6 07:07 PM 發表

你酱怕。。。你怕阿大吃你吗:onion18::onion18:
是咯。。我地都有个人的电话号码了。。欠你一个而尔。。:024:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-6 10:04 PM 發表

是咯。。我地都有个人的电话号码了。。欠你一个而尔。。:024:
系呀~!!!死垃仔呀~~叫你呀~!!!:024:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-6 10:14 PM 發表

系呀~!!!死垃仔呀~~叫你呀~!!!:024:
讲紧你啊。。黑鬼三。。唔好再扮野了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-6 10:28 PM 發表

讲紧你啊。。黑鬼三。。唔好再扮野了。。。
我.... ......我无钱买电话
入谷温人