返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-6-8 11:24 PM 發表
你仲多过我....你卑我喇~~
是咯。。是咯。。阿大。。你咪跌多少给D兄弟咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-8 11:25 PM 發表

是咯。。是咯。。阿大。。你咪跌多少给D兄弟咯。。
甘难得我地甘同心
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-8 11:27 PM 發表

甘难得我地甘同心
我地是兄弟喇嘛。。阿三。。好兄弟啊。。
每次都系少咗啊4既。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-8 11:30 PM 發表

我地是兄弟喇嘛。。阿三。。好兄弟啊。。
阿大唔知会唔会重兄弟情呢?...
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-8 11:33 PM 發表

阿大唔知会唔会重兄弟情呢?...
呵。。呵。。咁就要看阿大出手有几靓了。。。
都话迟啲会俾你地既。。没到时候。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-8 11:35 PM 發表

呵。。呵。。咁就要看阿大出手有几靓了。。。
希望阿大锡住我地细既喇....
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-8 11:37 PM 發表

希望阿大锡住我地细既喇....
希望喇。。阿大。。就看你出手喇。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-8 11:39 PM 發表

希望喇。。阿大。。就看你出手喇。。。
阿大好似玩野啵~好似又想玩"烧"既啵~~:019:
入谷温人

回復 #4057 toyo88 的帖子

你地两只玩野就真。。

回復 #4057 toyo88 的帖子

吓。。又这招呀。。旧左了咯。。:019:
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-8 11:42 PM 發表
你地两只玩野就真。。
我地对阿大真心真意架。。兄弟同心啊。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-8 11:42 PM 發表
你地两只玩野就真。。
阿大~对唔住~误会你喇~~
入谷温人

回復 #4059 wk.hoo 的帖子

依家唔用呢招咯。。你要几多。。?我fax俾你。。。