返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-9 12:38 PM 發表
靓姐你无睇前面个帖度写住第4111帖就送tvb$1000000咩??
阿大。。。做咩又没我份架。。你。。你。。。做马。。。。:onion03:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #4123 wk.hoo 的帖子

鬼叫你昨晚去咗睇波咩。。老三等咗好耐咯。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-9 12:52 PM 發表
鬼叫你昨晚去咗睇波咩。。老三等咗好耐咯。。。
唉。。。条友仔原来有目的的。。:onion31:

回復 #4125 wk.hoo 的帖子

哈哈,唔系佢早就睡觉咗啦。。
等下一轮咯。。或者会再送钱。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-9 12:56 PM 發表
哈哈,唔系佢早就睡觉咗啦。。
等下一轮咯。。或者会再送钱。。
哦。。咁你不如发左奖金给咁就公布咯。。:014:
哈哈.... 爽爽爽.....100万呀~阿2~你唔恨得甘多架喇~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-9 01:23 PM 發表
哈哈.... 爽爽爽.....100万呀~阿2~你唔恨得甘多架喇~~
你。。你好野。。我没野讲。。。
今日好忙。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-9 03:46 PM 發表
今日好忙。。。
甘既事实,有得忙都好好啦!
same 2day very busy...:019: :019:
:onion14: 大家下午好。。。

回復 #4133 walala 的帖子

今天好x静....
入谷温人

回復 #4133 walala 的帖子

四弟你终于出现了。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-9 06:03 PM 發表
四弟你终于出现了。。
你找我吗???

回復 #4136 walala 的帖子

好像几天没见你上来的?去了那里?钓鱼?