返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-11 08:16 PM 發表

唉。。个死淫贼啊三又出来呃女仔了。。。
所以我们要替天行道。。。消灭这个淫妖

[quote]原帖由 walala 於 2008-6-11 08:20 PM 發表

所以我们要替天行道。。。消灭这个淫妖 [/quote

唉。。为左D女仔的安全。。兄弟都没情讲了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-11 08:24 PM 發表
[quote]原帖由 walala 於 2008-6-11 08:20 PM 發表

所以我们要替天行道。。。消灭这个淫妖 [/quote

唉。。为左D女仔的安全。。兄弟都没情讲了。。。:t ...
好。。。那看谁可以干掉那个妖

原帖由 walala 於 2008-6-11 08:27 PM 發表

好。。。那看谁可以干掉那个妖
哈。。哈。。阿大的功力够劲。。就等阿大郁手喇。。。

回復 #4276 wk.hoo 的帖子

唔使喇.....册除左喇.....:019:
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-11 08:29 PM 發表

哈。。哈。。阿大的功力够劲。。就等阿大郁手喇。。。
我也是这样想。。。这事就交给阿大办

原帖由 toyo88 於 2008-6-11 08:33 PM 發表
哈。。哈。。咁大胆。。你咁做的意思是讲我地没你咁靓仔喇。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-11 08:33 PM 發表
我这里有存到。。。

原帖由 walala 於 2008-6-11 08:45 PM 發表

我这里有存到。。。
噢。。老四同我一样咁醒目啊。。我都有证据在手。。。

回復 #4280 walala 的帖子

随你便.....没心情....:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-11 08:48 PM 發表
随你便.....没心情....:019:
酱快没心情。。。

原帖由 walala 於 2008-6-11 09:23 PM 發表

酱快没心情。。。
哈。。哈。紧是又给女飞。。。
大家早晨。。。:onion14:
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-12 09:10 AM 發表
大家早晨。。。:onion14:
哈。。哈。。阿大。。你有没存起阿三张靓相啊。。。

回復 #4286 wk.hoo 的帖子

系兄弟既就米玩野喇........:019:
入谷温人