返回列表 回復 發帖
師傅你好

新历:1980年07月17日,早上8點多(農曆6月初6辰時)
国家/地区:马来西亚
问:财运/事業/姻緣
26# charlesou [/b請問何時才轉好
多謝回覆
新历:1988年12月21日10时50分  
国家/地区:澳門
问:财运/事業/家庭/愛情

謝謝大師!!!
pang1988 發表於 2014-5-24 07:19 PM
财运:15-35岁20年财运,35-45停一停(呢10年是衰运,要小心,肠胃容易出问题,如果结左婚,容易同伴侣多争吵),仲有30年打工揸权运

事业:好好把握,仲有10年财运(25-35),45后还有好的运

家庭:今年留意父母身体,留意手指、腰骨,今年你容易思想闭塞,唔知自己想点

姻缘:25-27有重姻缘,就算结唔到都好,犯/冲太岁都可以结,流年桃花年:猪、蛇、狗、马  重桃花年:4、5结尾的年
1994年7月27日 上午11時22分
甲戌年六月十九日午時
國家/地區:中國香港

問:事業/財運/健康

謝謝
1992-02-25,09:02am
生於中國三水,男
問:財運/事業/姻緣/健康
carlwong 發表於 2014-5-24 07:51 PM
财运:唔会没钱,特别35后储到钱,屋企都是有钱,爸爸有帮助

事业:33后容易

揸权(打工或做生意都容易揸权)

姻缘:25-27重姻缘,犯/冲太岁都可以,流年桃花:羊、牛、鸡、猪   重桃花年4、5尾的年

健康:留意脚上的菠萝盖受伤

PS1:姻缘

具体要睇翻你当地会唔会早婚,相差可能3-5年,我讲的25-27是相当于正常时间,唔算早婚个种

PS2:你要控制下你的思想,因为人地会觉得你好奇怪,一时好高兴,一时无厘头好悲甘,但人地又唔知你发生咩事

新历:1983年3月9日3时
国家/地区:中國廣州
问:财运/事業/身体
新历:1977年05月28日21时47分
问:财运/事業
多谢搂主~~

都几灰下。。hehe。。

我现在都是做收入不稳定的工作。。。不过因为知道自己 30-50 走辛苦力量得财运-不过又霉运。就是担心霉运会找不到钱。。。

又不像打稳定工。。可以定定出粮。。

所以很烦恼。 ...
donut168 發表於 2014-5-25 01:57 AM
到时你唔做收入唔稳定仲衰,你都识讲她是你女朋友,未是老婆,老婆先会旺到你,一日未签纸都没用,另外叫你女朋友快嫁给你,咪先30后好难嫁得出
到时你唔做收入唔稳定仲衰,你都识讲她是你女朋友,未是老婆,老婆先会旺到你,一日未签纸都没用,另外叫你女朋友快嫁给你,咪先30后好难嫁得出 ...
charlesou 發表於 2014-5-26 11:35 PM
hehe...屋子还没建好。。。hehe 2016 啦。。屋子建好,就结婚咯。。。

你的意识是。。。我绝对要做收入不稳定的工咯。。。那好咯。。。。

生意呢。。。我不适合吗?
生意也是收入不稳定的。。。hehe

还是我女朋友做生意。。我帮他打工。。。。哈哈哈
1994年7月27日 上午11時22分
甲戌年六月十九日午時

中國香港

想問八字/健康/事業/財運

萬分感謝大師
chtim 發表於 2014-5-24 09:09 PM
健康:留意肠胃,容易肚疴等问题

事业:适宜做专业(律师,医生.....)

财运:24-34虽是财运,但容易左来右去,34后混乱3-5年,会有一段比较好的运

为人比较急躁,又反叛,脾气又唔好要注意下,好易得罪人
hehe...屋子还没建好。。。hehe 2016 啦。。屋子建好,就结婚咯。。。

你的意识是。。。我绝对要做收入不稳定的工咯。。。那好咯。。。。

生意呢。。。我不适合吗?
生意也是收入不稳定的。。。hehe

还是我女朋 ...
donut168 發表於 2014-5-26 11:42 PM
做唔稳定好过稳定,你呢20年就唔好霖,如果你女朋友

做生意

起码要44岁后先可以做

做唔稳定好过稳定,你呢20年就唔好霖,如果你女朋友做生意起码要44岁后先可以做
charlesou 發表於 2014-5-27 12:02 AM
好的。。多谢搂主
1962年10月18日,1pm 生於香港, 男
問事業,財運

謝謝
新历:1981年06月15日07时
问:财运/事業/姻緣
谢谢
健康:留意肠胃,容易肚疴等问题

事业:适宜做专业(律师,医生.....)

财运:24-34虽是财运,但容易左来右去,34后混乱3-5年,会有一段比较好的运

为人比较急躁,又反叛,脾气又唔好要注意下,好易得罪人 ...
charlesou 發表於 2014-5-26 11:47 PM
謝謝大師,想再問下經紀行業適合我嗎?和如果做生意又適合嗎?