返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-14 10:19 PM 發表

噢。。我又要去。。。
:014: '''好啊'''你载我们去~:onion05:
原帖由 raytian 於 2008-6-14 10:31 PM 發表

:014: '''好啊'''你载我们去~:onion05:
哦。。我去夜夜的屋企都唔驶十分钟啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-14 10:33 PM 發表

哦。。我去夜夜的屋企都唔驶十分钟啊。。
''我跟夜住很远''''你好料~跟夜说你欺凌我''''''
原帖由 raytian 於 2008-6-14 10:39 PM 發表

''我跟夜住很远''''你好料~跟夜说你欺凌我''''''
吓。。。我没喎。。你屈我。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-14 10:40 PM 發表

吓。。。我没喎。。你屈我。。。
''我已经很可怜了,,,要找夜的家都难了,,你还说5分钟就到''
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-6-14 10:44 PM 發表

332306''我已经很可怜了,,,要找夜的家都难了,,你还说5分钟就到''
我讲十分钟。。没讲五分钟喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-14 10:48 PM 發表

我讲十分钟。。没讲五分钟喎。。
是吗?你有去过夜的家吗?
原帖由 raytian 於 2008-6-14 10:54 PM 發表

是吗?你有去过夜的家吗?
知道住在边。。唔这边间。。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-14 10:56 PM 發表

知道住在边。。唔这边间。。。:019:
''她有叫我出来''不过要在kl meet oh'''我在 klang啊''
原帖由 raytian 於 2008-6-14 10:59 PM 發表

''她有叫我出来''不过要在kl meet oh'''我在 klang啊''
哈。。哈。。咁就麻烦D了。。:019:

回復 #4537 wk.hoo 的帖子

你们住附近 阿
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-14 11:02 PM 發表

哈。。哈。。咁就麻烦D了。。:019:
:014: ''夜很好人~我很喜欢她,~你呢?
我來打探軍情:onion14:

回復 #4540 wwinglin 的帖子

瞄瞄。。:014: :onion14:

回復 #4541 ckhooi74 的帖子

没和我