返回列表 回復 發帖
猫猫来佐。。。
原帖由 si'mone猫猫 於 2008-6-16 12:05 AM 發表
猫猫来佐。。。
欢迎欢迎。。。

原帖由 walala 於 2008-6-16 12:01 AM 發表

那才是四人帮。。。
呵。。呵。。果然是好兄弟喎。。一不在就提起我地。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
都黎报到喇~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 02:37 AM 發表
都黎报到喇~
哦。。噢。。阿三你咁早啊??
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 02:38 AM 發表

哦。。噢。。阿三你咁早啊??
多下再去训~吹几吹~烧几支烟先~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 02:39 AM 發表

多下再去训~吹几吹~烧几支烟先~
哈。。哈。你烧柴啊。。吹一下水就烧几枝。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 02:40 AM 發表

哈。。哈。你烧柴啊。。吹一下水就烧几枝。。。
烟yang起,所以起身~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 02:43 AM 發表

烟yang起,所以起身~
哗。。。好心你啦。。烧少枝。。:024:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 02:45 AM 發表

哗。。。好心你啦。。烧少枝。。:024:
烧少支,都系仲要烧廿几支....
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 02:46 AM 發表

烧少支,都系仲要烧廿几支....
哦。。咁我好你少少咯。。我一包可以烧五日咯。。:014:

如果,没出去饮茶的话。。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 02:48 AM 發表

哦。。咁我好你少少咯。。我一包可以烧五日咯。。:014:

如果,没出去饮茶的话。。。:019:
五日?! D精华走哂LO~
我有饮酒果时仲多....
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 02:53 AM 發表

五日?! D精华走哂LO~
我有饮酒果时仲多....
噢。。为左烧少D。。没法子咯。。:019:

哈。。哈。。我饮酒个饮到醉个阵。。一路喷。。一路烧架。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 02:56 AM 發表

噢。。为左烧少D。。没法子咯。。:019:

哈。。哈。。我饮酒个饮到醉个阵。。一路喷。。一路烧架。。。
家下饮少左LO~....不过烧就依然...
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 02:58 AM 發表

家下饮少左LO~....不过烧就依然...
哈。。哈。我家阵没饮了。。。烧烟都少了。。。唉。。年纪大了。。。:019: