返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 03:00 AM 發表

哈。。哈。我家阵没饮了。。。烧烟都少了。。。唉。。年纪大了。。。:019:
我仲细~所以仲可以烧多D~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 03:01 AM 發表

我仲细~所以仲可以烧多D~
小你个头。。。唉。。家阵这度有版主左。。唔可以乱讲野了。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 03:03 AM 發表

小你个头。。。唉。。家阵这度有版主左。。唔可以乱讲野了。。:019:
下..............甘米无自由Lo~......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 03:05 AM 發表

下..............甘米无自由Lo~......
唉。。就是咯。。你知版主架喇。。一阵看我地唔爽的话。。做我地个阵就真系唔知点好。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 03:08 AM 發表

唉。。就是咯。。你知版主架喇。。一阵看我地唔爽的话。。做我地个阵就真系唔知点好。。:019:
早知叫阿大去应精做版主喇~话晒自己人...
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 03:10 AM 發表

早知叫阿大去应精做版主喇~话晒自己人...
唉。。你做的话。钟过好咯。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 03:11 AM 發表

唉。。你做的话。钟过好咯。。
自己知自已事......:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 03:46 AM 發表

自己知自已事......:019:
阿大。。。捷克输左啊。。。趴到应。。

回復 #4595 wk.hoo 的帖子

我嘛一样扒响度。。
啊2又多咗一千万嚄。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-16 08:57 AM 發表
我嘛一样扒响度。。
不如,我地换名喇。。叫趴街四人组。。。:onion12:
老三好像赢钱嚄。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-16 10:38 AM 發表
老三好像赢钱嚄。。
是!!!咁他之前同我一样趴到应喎。。
hello... 大家好~~

回復 #4601 mickeybblim 的帖子

mickey:onion14: