返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-19 12:59 PM 發表
你地讲紧咩哩。。
哈。。哈。。讲紧我地的淫贱花和尚阿三。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-19 12:58 PM 發表
我闪去吃饭..返哩8过
哦。。噢。。等你返来哦。。。

回復 #4693 wk.hoo 的帖子

啊2今日咁得闲既。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-19 01:03 PM 發表
啊2今日咁得闲既。。。
哈。。哈。。我周不时都咁得闲架喇。。。

回復 #4696 cammy8080 的帖子

cammy,唔嗮客气。。做朋友系应该互相关怀既。。。:014:
原帖由 cammy8080 於 2008-6-19 01:05 PM 發表

又講3哥壞話
唔是坏话啦。。。我讲的是真话。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-19 01:06 PM 發表

哈。。哈。。我周不时都咁得闲架喇。。。
哈哈,忘记你系老细黎添。。

回復 #4703 cammy8080 的帖子

好既。。
原帖由 cammy8080 於 2008-6-19 01:13 PM 發表

吓..............真架
是喇。。。我。。我几时呃过你。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-6-19 01:15 PM 發表

雖然辛苦,但見到你哋支持我好開心.

我要閃嘞~:onion05:!遲D傾過~!!
刚刚上黎,你就走左..........:019:
入谷温人

回復 #4704 ckhooi74 的帖子

阿大!!!有人野我讶!!!:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-19 01:43 PM 發表

刚刚上黎,你就走左..........:019:
噢。。噢。。。阿三。。我的好兄弟。。阿三,你来喇。。:014:
原帖由 toyo88 於 2008-6-19 01:44 PM 發表
阿大!!!有人野我讶!!!:019:
边个。。阿三,你讲我听。。。:onion31:
$1111111
要多d 入來了..
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-19 01:45 PM 發表

边个。。阿三,你讲我听。。。:onion31:
系笫树卑人串啊.....
入谷温人