返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 08:29 AM 發表。

係呀!記得拿!
你D品味好高呀!
成個衣櫃我最喜歡個曰本Look!
多謝 下次留意到再送多件比妳
原帖由 totorabbit 於 2007-7-5 08:33 AM 發表。

同佢出去打大笨象就得
打大笨象唔得~~~~打大老鼠就得!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 boy321 於 2007-7-5 08:20 AM 發表。

大哥佢就係傳說中既~~~~~~~~~~~大BB?:ono
甘似你既!
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 08:39 AM 發表。

打大笨象唔得~~~~打大老鼠就得!
呢個跟你
原帖由 totorabbit 於 2007-7-5 08:36 AM 發表。

多謝 下次留意到再送多件比妳
多謝杜哥哥!
原帖由 boy321 於 2007-7-5 08:43 AM 發表。

呢個跟你
你就離似米高積遜 塭親都係細路
原帖由 boy321 於 2007-7-5 08:43 AM 發表。

呢個跟你
免拿!多謝夾盛惠!
原帖由 totorabbit 於 2007-7-5 08:47 AM 發表。

你就離似米高積遜 塭親都係細路
唔得意咩
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 08:48 AM 發表。

免拿!多謝夾盛惠!
又唔鍾意呀
原帖由 boy321 於 2007-7-5 08:49 AM 發表。

又唔鍾意呀
塭個靚仔黎駛下!
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 08:53 AM 發表。

塭個靚仔黎駛下!  
有野做行開一陣
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 08:53 AM 發表。

塭個靚仔黎駛下!

攞去駛
突然間靜哂!
我去:sleeps:
你地慢慢開會!
原帖由 boy321 於 2007-7-5 09:08 AM 發表。

攞去駛
你好野!甘你都做得出。
從今以後我同你、、、、
""只可以做普通朋友""
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 09:15 AM 發表。

你好野!甘你都做得出。
從今以後我同你、、、、
""只可以做普通朋友""
公主。。。唔好啊:ono :ono 。。。